خواندن نظراتمعرفی کتاب زیرکی در میدان انتخاب؛ چهل میدان در رویارویی با تضادها به دور از افراط و تفریط
در زندگی موقعیتهایی پیش میآید که لازم است بین دو چیز متضاد، انتخاب کنیم. از طرفی باید قاطع باشیم و در عین حال، منعطف، با برنامه باشیم ولی سخت و شکننده هم نباشیم، امیدوار باشیم ولی با دغدغه هم باشیم و ...اینها میدانهای انتخابی هستند که اغلب به دلیل ناتوانیمان در تشخیص آنها به افراط یا تفریط گرفتار میشویم و البته زینت عمل به دست شیطان هم در همین میدانها جلوه میکند.
شناخت و شناساندن این میدانها و تشخیص تعادل در آنها یکی از مهمترین وظایف عبادی ماست. روایات اهل بیت علیهم السلام کسی را که چنین توانی دارد، فردی بافراست و زیرک معرفی میکنند و اساسا بالا بودن قدرت بصیرت هر کسی را از این ناحیه میسنجند.
شناخت این میدانها برای هر کس میخواهد به توفیق ربّانی دست یابد ضروری است و به ویژه برای کسانی که عهدهدار مسئولیتی ولو در سمت برادری، مادری و پدری هستند توصیه میشود.
این کتاب که در ادامه کتاب چهل اقدام در صالحساری اعمال قرار نوشته شده، در صدد است تا چهل میدان زندگی را که زیرکی انسان مؤمن در آن محک میخورد، شناسایی کند و با توجه به روایات حضرت امیر علیه السلام توفیق رویارویی صحیح و به دور از افراط و تفریط در این میدانهای انتخاب را به ما بدهد.
تبیین عناصر ساختار وجودی انسان
فلق؛ طلوع اثراحمدرضا اخوت
اصول و مهارتهای بلوغ با هم بودن؛ مهارتهای بلوغ عاطفی با رویکرد ایمان گزینیاحمدرضا اخوت
ناس؛ مواجههی انسان با لقاء و القاء اثراحمدرضا اخوت
نظامسازی توحیدی شهر و جامعه؛ سند تعلیم و تزکیهاحمدرضا اخوت
نظامسازی طیباحمدرضا اخوت
چهل اقدام در صالحسازی اعمال مبتنی بر قرآن و روایات اهل بیت علیهمالسلام با رویکرد صدقگزینیاحمدرضا اخوت
صفتاحمدرضا اخوت
گزیدهای از روشهای تدبر در قرآناحمدرضا اخوت
دورههای رشد تفکر اجتماعی؛ جلد چهارماحمدرضا اخوت
پرورش تفکر بنیادیاحمدرضا اخوت
سیر شکوفایی امت؛ نازل کننده رحمت، فضل و احسان (جلد اول)احمدرضا اخوت
روش های تدبر ادبی توسعه و بلاغت کلام؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۹)احمدرضا اخوت
مقدمات تدبر در قرآن؛ آموزش روش های تدبر در قرآن (۱)
صحیفه فاطمیهشهربانو کندی
میخواهم شیعه شوممریم سها
فهم قرآن در دبستان و دبیرستاناحمدرضا اخوت
ساختار برنامه ریزی؛ براساس آیات نورانی قرآن و روایت اهل بیت (ع)احمدرضا اخوت
مهارتهای خیرگزینیاحمدرضا اخوت
آموزش فهم قرآن در دوره سوم رشد (کتاب ششم)
آموزش فهم قرآن در دوره سوم رشد (کتاب پنجم)احمدرضا اخوت
آموزش فهم قرآن در دوره سوم رشد (کتاب راهنمای مربی)احمدرضا اخوت
الگوی دسته بندی بایسته های عرصه های اجتماعیاحمدرضا اخوت
الگوی تحلیل رخدادهای اجتماعیاحمدرضا اخوت
الگوی تبیین بایسته های اجتماعی در بستر اجرااحمدرضا اخوت
این کتاب میخادبه ما یاد بده چه جوری متعادل باشیم. یک آرمان واقعی برای یک انسان. به نظرم واقعا خیلی خوب ، خیلی خوب گیرهای ذهنی رو توضیح داده و انتخاب ها و مدیریت زندگی رو راحت تر و معقولتر
کتاب عالی و لازمیست
فوقالعادس
کتاب خلاصه و روانی است و دغدغه های روزمره انسان در حفظ تعادل رو بسیار زیبا شناسایی و عنوان کرده، از منظر دسته بندی ارزشمنده ولی از نظر ارایه راه حل خیلی جامع عمل نکرده، روایت های مرتبط رو ارایه