معرفی کتاب اندیشههای ناب؛ پرسشها و پاسخها (دفتر سوّم: فضائل و قیام امام حسین علیه السلام)
دفتر سوّم «اندیشههای ناب، پرسشها و پاسخها» به فضائل و قیام امام حسین علیه السلام میپردازد.نویسنده این اثر مرجع عالیقدر حضرت آیتالله العظمی مظاهری است.در این کتاب از دوران کودکی امام حسین علیهالسلام تا شهادت آن حضرت و وقایع پس از عاشورا را به صورت پرسش و پاسخ میخوانید.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اندیشههای ناب؛ پرسشها و پاسخها (دفتر سوّم: فضائل و قیام امام حسین علیه السلام) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اندیشههای ناب؛ پرسشها و پاسخها (دفتر سوّم: فضائل و قیام امام حسین علیه السلام) |
| موضوع | تاریخ اسلام، حدیث، کلام و عقاید |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۲۹۸۵۴۳۲ |
| تعداد صفحهها | ۱۵۳ صفحه |
| قیمت کتاب | ۳۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه اندیشههای ناب |
(۶ کتاب به صورت ۲۰۰ پرسش و پاسخ اونها هستش. من نپسندیدم. چون جواب بیشتر سوالات پاسخ داده شده در کتاب رو از قبل میدونستم. انتظار داشتم کتاب به شبهه ی زیادی که این روزها در رابطه با محرم وجود داره پاسخ...بیشتر