معرفی و دانلود کتاب رو به باد pdf + خلاصه رایگان

سمیه هرمزی
انتشارات:
انتشارات سخن

معرفی کتاب رو به باد

«رو‌به باد» رمانی نوشته سمیه هرمزی، نویسنده معاصر ایرانی است. کوروش در سی و دو سالگی تصمیم می‌گیرد با مهسا که مانند خودش پزشک است از دواج کند. همه‌چیز بر وفق مراد است و برای کوروش فقط یک پله تا رسیدن به خواسته‌هاش فاصله است. اما در جلسه‌ معارفه در خانه مهسا حضور یک زن که از قضا او را به خوبی می‌شناسد، مثل گردبادی تمام زندگی کوروش را بهم می‌ریزد. زنی که حضورش آن‌هم درست در زمان ازدواجش با مهسا، ترازوی زندگی کوروش را برهم می‌زند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب رو به باد و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابرو به باد
موضوعرمان، داستان خارجی
نویسندهسمیه هرمزی
انتشاراتانتشارات سخن
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۵/۱۳
فرمت کتابPDF

moeen
۱۳۹۸/۰۶/۱۳

من چاپیش رو خوندم خیلی هم لذت بردم.به نظرم موضوعش تکراری نبود و از این لوس بازیهای. رمانی نداشت.هر چند مرگ دخترش خیلی تلخ بود اما در کل عالی بود.کاش نشر سخن نویسنده های خوبش رو بیشتر معرفی می کرد...بیشتر

کاربر ۱۴۵۲s۸۵۶
توصیه نمی‌کنم.