کتاب شمشیر ارواح؛ جان کریستوفر (سهگانه اول، جلد سوم)
خواندن نظراتمعرفی کتاب شمشیر ارواح؛ جان کریستوفر (سهگانه اول، جلد سوم)
«شمشیر ارواح» سومین جلد از سهگانه دوم جان کریستوفر است.
کریستوفر ساموئل یود معروف به جان کریستوفر نویسنده انگلیسی خالق داستان های علمی تخیلی نوجوانان است او سالها با نام اصلیاش برای بزرگسالان داستان مینوشت اما موفقتی نداشت. او بیشتر شهرت خود را مدیون داستان هایی است که در ژانر علمی-تخیلی برای کودک و نوجوان نوشته است.
به گفته خود او، این داستانها ماجرای واکنش انسانها در شرایط سخت زندگی و بررسی این واکنشها هستند.
براد و سایمون دو دوست هستند که با کرهای درخشان برخورد کرده و به دنیایی دیگر میروند. دنیایی که زمان آن با زمان دنیای قبلی آنها برابر است، اما اتفاقات جور دیگری دیگر رخ دادهاست. در این دنیا، امپراتوری روم نابود نشده و هنوز در حال حکومت است. جهان هنوز در حالتی قبل از قرون وسطی به سر میبرد و مسیحیان دستگیر میشوند و بعد از انقلابی که به پا میکنند دولت روم را سرنگون میکنند.
در این قسمت لوک بعد از کشتن برادرش, شهریار شهر وینچستر شده و به دنبال دستیابی به پیروزی و از میان برداشتن سنتهاست. یکی از این سنتها دادن مقام جنگجویی به هانس کوتوله است. در این میان بلادون شاهزاده خانم ولش به وینچستر میآید تا ....
آن سوی سرزمینهای شعلهور؛ جان کریستوفر (سهگانهی اول، جلد دوم)
جان کریستوفر
توفانی در تیر؛ بخش دومرابرت جردن
بال های آتشین؛ جلد چهارمتوئیتی سادرلند
آدمکش حرفه ای (۱)یوو وو
ربات آدم کش؛ جلد چهارممارتا ولز
شهریار آینده؛ جان کریستوفر (سه گانه اول، جلد اول)
جان کریستوفر
داریوش عابدی
کیلمنی، بانوی باغال. ام. مونتگمری
خانه رویاهالیز روزنبرگ
۱۱۱ قصه برای بچه های ماجراجوانید بلایتون
تاروک، خار خونین (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و دو)آدام بلید
الکو، ارباب دریا (نبرد هیولاها، شش گانه یازدهم، عصر جدید؛ جلد شصت و یکم)آدام بلید
سه خواهر، طلسم خانوادگی و یک ذره جادومیشل هریسن
پیتر و شکارچیان ستارهدیو بری
پاکسسارا پنی پارکر
دخترهای عصبانیله لا لی
سومین جلد از سه گانه.خیلی دوست داشتم، آدم را به فکر میبرد،تبدیل شدن لوک از پسری شجاع و جستجوگر به انسانی که فقط به خودش فکر میکرد خیلی روم تاثیر داشت... خواندنش برای همه خصوصا نوجوانها هم جذاب و هیجان
جلد سوم هم مانند دو جلد قبل جذاب بود و روان. اگرچه به نظرم صفحات قابل توجهی از این جلد حذف شده است و این حذف شدگی در ترجمه کاملا عیان است.
با شحصیت اصلی داستان به خاطر اینکه به شخصیت خودم شبیه بود خیلی خوب ارتباط برقرار کردم با اینحال به شخصیت های دیگه ناقص پرداخته بود و از یجایی به بعد کلا دور ریخته شدن که یه نقطه ضعف بود
عالیست 😃
فصل اول جالب نبود فصل دوم و سوم بهتر بود از نظر من سه گانه ی کوهای سفید خیلی جالب تره
راستش این سری رو اصلا توصیه نمی کنم ..داستان بیش از حد واقعیه که یک رمان علمی تخیلی باشه ..این بنظرم ضعف خود نویسنده اس در ادبیات نوجوانان قهرمان سازی خودش معرف همه چیه ..اگه کسی بخواد بفهمه زندگی چه