کتاب تن تن؛ گل آبی
معرفی کتاب تن تن؛ گل آبی
تن تن؛ گلآبی از مجموعه ماجراهای خبرنگار افسانهای تن تن است. این مجموعه کتابها جزو موفقترین کمیکبوکهای قرن بیستم است.
کتاب ماجراهای تن تن دربردارنده چند ژانر مختلف علمی تخیلی، فانتزی و ماجراجویانه است. این اثر به ۷۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده است. تصویر سازی بدیع آن یکی از نقاط عطف آن به شمار میآید.
درباره هرژه
ژرژ پروسپر رمی با نام مستعار هِرژه (۱۹۸۳-۱۹۰۸) نویسنده و کاریکاتوریست بلژیکی است. او در شهر بروکسل در بلژیک به دنیا آمد که بیشتر بهخاطر خلق ماجراهای تن تن معروف است. معروفیت این اثر کمیک باعث شد در سال ۲۰۰۳ به تالار مشاهیر کتابهای کمیک اضافه شود.
هِرژه آموزش رسمی به خود ندید، ولی پس از ترک مدرسه، به عنوان گرافیست آغاز به کار کرد و پس ازآن، از سال ۱۹۲۹ تا هنگام مرگش به خلق ماجراهای تن تن مشغول بود. تا سال ۲۰۰۷ یعنی صدمین سالگرد تولد هرژه ۲۰۰ میلیون نسخه از کتاب به فروش رفت.
عالی بود ولی شانس آوردم اول سیگارهای فرعون رو دانلود کردم ولی اگر همه ی کتاب های تنتن میشد از طاقچه ی بی نهایت دانلود کرد
از بهترین مجموعه کمیک های دنیا
خیلی عالی بود من عاشقش شدم😍
کلمه براش کم اوردم .... عالی تر از عالی😂😂😂❤❤💜💜
به نظر من از نظر سرگرمی و جنایی کتاب خوبی است اما اگر بخواهیم دقیق تر نگاه کنیم یک سری از اتفقات براساس شانس است و اگر این اتفاقات نباشد مرگ تن تن حتمی است واین دور از واقعیت است
من همین کتاب داستان شو داشتم ولی گل ابی نبود نیلو فر ابی بود ولی عالیییییییییییییی کتابش بود😍😍 ۵ ستا ره هم واسش کمه
عالی بود کتاب های تن تن همش قشنگه
خیلی زیبا بود
بی نظیره❤❤❤❤❤❤❤❤
عالیه این موضوعش خیلی عالیه . ولی بعضی ها گفتن توش سیگار و مواد مخدر داره و بده . ولی به نظر من موضوع اصلی داستان جنگ با قاچاق مواد مخدر است .