کتاب خودانگیزشی فوری
خواندن نظراتمعرفی کتاب خودانگیزشی فوری
در کتاب «خودانگیزشی فوری» از مجموعه کسبوکار موفق برای همه، ۶۰ نکته تکنیکی برای بالابردن انگیزه خود خواهید آموخت. صرف نظر از کاری که انجام میدهید. انگیزه داشتن یکی از مهمترین پیشبرندهها و عوامل موفقیت است. شما باید همیشه انگیزه خود را در سطح متعادلی، نه خیلی بالا و نه خیلی پایین حفظ کنید و این کار نیازمند تمرین است. تمرینهایی که جف دیویدسون در این کتاب آنها را برایتان توضیح داده است.
اگر میخواهید در کار خود انگیزه داشته باشید یا به عنوان فردی خودانگیز شناخته شوید، این کتاب برای شماست. هرکدام از شصت ترفند، هر ترفندی برای هر دقیقه در یکساعت میتواند یا کمتر فراگرفته شود. این کتاب باید به عنوان منبعی فعال به کار گرفته شود. وقتی در محل کار به بنبست میرسید، این کتاب را ورق بزنید. سه یا چهار ترفند را خواهید یافت که به شما کمک خواهند کرد. اگر از جمله افرادی هستید که برای سازنده بودن باید اقدامات پیشگیرانه انجام دهد، باید این کتاب را به ترتیب بخوانید. برای بهرهمند شدن از این کتاب، آن را نزد خود نگه داشته و ورق بزنید، برای اینکه پیشرفت کنید و با مسائل زندگی روبهرو شوید.
ین کتاب را در شش بخش اصلی نوشته است: تصمیم درست اتخاذ کنید، خود را برای پیروزی آماده کنید، خطر کنید، از بیرون خود را شارژ کنید، وظایف دشوار را به عهده بگیرید و از موانع عبور کنید.
ارزش شناخت خود
تسلط بر احساساتتیبو موریس
۱۲ قانون زندگیجردن پترسون
تسلط بر احساساتتیبو موریس
هنر درخواست کردنلورا فردریکز
میشه با استناد به خواندن نمونه نظر ندید نمیشه با خواندن نمونه که نتیجه کلی گرفت که
خیلی خوب بود
کتابی خیلی خوب ... من با اینکه نمونشو فعلا خوندم ، خیلی بدردم خورد👌