کتاب سلام
معرفی کتاب سلام
«سلام» مجموعه یادداشتهای اخلاق، مذهبی و اجتماعی بهجت رنجبر است.. رنجبر در این کتاب بیش از هرچیز بر بازگشت به فرهنگ خویش و رجوع به اصل و بنمایه ایرانی- اسلامی تاکید دارد و بیشتر نوشتههایش درباره غرب زدگی و تقلید کورکورانه از فرهنگ مصرفگرای غربی است:
«وقتی غربیها به آنجایی میرسند که سزارین را مجاز نمیدانند ما تازه دربهدر، به دنبال پزشکی میگردیم تا تولد نوزادمان از طریق سزارین انجام شود! وقتی آنها پشیمان میشوند از بعضی عملهای زیبایی تازه من فکر میکنم چگونه انواع و اقسام تزریقات را روی پوستم انجام دهم، تا جایی که از غرب نیز به اینجا میآیند برای انجام عملهای زیبایی، چون اینجا هم ارزانتر است و هم از آنجایی که کار نیکو کردن از پر کردن است، جراحان ما ماهرتر هستند! که چی؟
لابد الآن فکر میکنید کار و کاسبی و تبلیغات اینگونه عملها تخته میشود. نه بابا، اگر قرار بود، مردم همه تعقل کنند و ارزش انسانها به اندیشههای آنها باشد که دنیا گلستان میشد، ولی نه قرار است یک نفر بیرودربایستی با شما حرف بزند و بگوید که امیرالمؤمنین (ع) میفرمایند: «خدا رحمت کند کسی را بداند از کجا آمده و به کجا خواهد رفت و در بین آن چه خواهد کرد»
میبینید که نمیفرماید خدا رحمت کند کسی را که چقدر نماز میخواند و چند روز، روزه میگیرد!!!
متأسفانه امروز برای فکر کردن هم کلاس گذاشتهاند و یک سری واژه و الفاظ را کنار هم میگذارند و اسم آن را میگذارند تفکر، که تفکر نیست و تلقین است و تلقین را به مرده میدهند نه به زنده.»
عالی بود دست سازندش دردنکنه 😘😘❤❤❤💖❤❤💖❤❤💖💖💖❤❤💖❤❤❤💖❤❤💖❤❤💖💖❤💖❤❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤💖❤❤
کتاب بسیار دلنشین و در عین حال حاوی نکته و همچنین تلنگری حتما بخونید و از دستش ندید