معرفی و دانلود کتاب اولین کتاب سال گرافیک مذهبی pdf + خلاصه رایگان

۳.۹(از ۹ امتیاز)
علی وزیریان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب اولین کتاب سال گرافیک مذهبی

این اثر «اولین کتاب گرافیک مذهبی» در زمینه طراحی پوستر، بروشور، نشانه و لوگوتایپ، صفحه‌آرایی و طراحی جلد کتاب و نشریات است که سال ۹۶ زیر نظر علی وزیریان و از سوی مرکز تجسمی حوزه هنری طی فراخوانی برگزار شد. در قسمتی از یادداشت ابتدایی این کتاب آمده است: «مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری قصد دارد این کتاب را به منظور معرفی طراحان آثار دینی و گسترش این نوع از فرهنگ بصری نوین، ان‌شاءالله هر ساله و یا هر دوسال یکبار به صورت مستمر منتشر کند. در انتخاب آثار این کتاب سعی شده بیش از هر چیز ملاحظات هنری و حرفه‌ای مدنظر باشد تا دسته‌بندی‌های رایجی که معمولا حاصلش موجب افتراق است. از این منظر ممکن است آثاری از طراحان غیرمذهبی نیز در این مجموعه به چشم آید که آن را بر اساس فطرت خداجویشان خلق کرده‌اند.» از جمله هنرمندانی که شاهد آثار گرافیک مذهبی آن‌ها در این کتاب هستیم، می‌توان به ابوالفضل آقایی، احمد قلی‌زاده، پدرام فرخ‌نیا، حمید عجمی، سعید عجمی، سیدحسن موسی‌زاده، سیدعلی میرفتاح، سید حمید شریفی، آزاده قربانی، محمد فراهانی، حامد مغروری، رضا منجزی، زینب ربانی‌خواه، علیرضا حصارکی، مرتضی اسدی، مسعود نجابتی، مهدی حاجی محمدی فریمانی، محمدرضا دوست‌محمدی، سمیه نیکزاد، حسین یوزباشی، پروین جوادی‌پور، کوروش پارسانژاد، محمدحسین مویدی، محمد خزائی و محمد صابر شیخ رضایی در کنار آثار جمعی دیگر از هنرمندان پیش‌کسوت و جوان اشاره کرد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب اولین کتاب سال گرافیک مذهبی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:اولین کتاب سال گرافیک مذهبی
تعداد صفحه‌ها:۱۶۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۲۰۰۰ تومان

نیمه ی نخود
۱۳۹۹/۰۹/۲۸

خیلی کتاب خوبیه!!! از مطالعه و دیدن آثار خوب گرافیک که بدست استادان گرافیک ایران اجرا شده، لذت میبرم. 😊👍👍👍

movaghar70
۱۳۹۹/۰۸/۲۴

nice

یونس
۱۳۹۹/۰۴/۰۶

جای خالی همچین کتابی بسیار احساس می‌شد.