دانلود و خرید کتاب اعتیاد: عوامل، عوارض، و مهارت‌‌های امتناع زهرا سلطانی

نویسنده:زهرا سلطانی
امتیاز:
۳.۳از ۶ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب اعتیاد: عوامل، عوارض، و مهارت‌‌های امتناع

«اعتیاد: عوامل، عوارض، و مهارت‌های امتناع» به گردآوری زهرا سلطانی(-۱۳۵۶) کتابی ویژه‌ی نوجوانان و جوانان برای افزایش آگاهی و توانایی مبارزه و دوری از اعتیاد است. این کتاب با زبانی ساده خطرات و آسیب‌های اعتیاد به مواد مخدر را شرح داده و توضیح دهد که چرا باید در برابر گرایش به آن باید مقاومت کرد.
alireza18
۱۳۹۵/۱۱/۱۲

به نظر من بهترین موضوع بود چرا باید جوانان اطلاع نداشته باشند این راهی ک میروند بسیار مرگبار و نابود کننده است؟ چرا نباید خوب اطلاع رساتی بشه؟ چرا باید مواد راحت تر و ارزانتر از کتاب و...خیلی چیزای دبگه باشه؟ من خودم بعد

- بیشتر
۱۴۰۲/۰۱/۱۴

اعتیاد پشت اعتمادمخفی میشودتاالوده کند زمانی رومیشودکه معتادشدی،اعتمادبه خوددروغین که تومعتادنمیشوی وتوجیه های گوناگون

حسین بهرامی
۱۴۰۳/۰۲/۲۴

خیلی کوتاه بود به نظر بنده ب عنوان روانشناس این حوزه شما نویسنده این کتاب فقط ب شناخت مواد مخدر و محرک و دلایل شروع این بیماری اشاره کردید ولی در خصوص افراد درگیر این بیماری راه حل های ارزان

- بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۰۷

خلاصه بود یه جورایی و کلا ۵۲صفحه.دستور زبان فارسی در بعضی موارد رعایت نشده بود ولی دونستن این مطالب حداقلی حتما لازمه.

s.m.h
۱۳۹۸/۰۹/۱۸

به نظر من کتاب خوبی و کاملی بود

کمیته‌ی اجرایی: انتشارات آوند اندیشه دبیرخانه‌ی شورای آموزش و فرهنگ پیشگیری از اعتیاد اداره‌ی کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس
دو مورد رو باید حتماً بدونی، چرا که نوجوون‌ها و جوون‌ها به اون زیاد توجه نمی‌کنن. اول این که همه فکر می‌کنن کسی که مواد رو به جوون‌ها معرفی می‌کنه، قیافه‌اش با بقیه فرق داره و حرکات و رفتار عجیبی از خودش نشون می‌ده. در صورتی که بیش‌تر معتادان به وسیله‌ی دوستان و آشنایان نزدیک خودشون به مواد آلوده شدن. پس انتظار چهره‌های عجیب و غریبی رو نداشته باش، بلکه به جای اون، دوستان و نزدیکان خودتو دقیقاً بشناس. دوم این که هیچ معتادی روزی که مصرف مواد رو شروع کرد، دلش نمی‌خواست معتاد بشه!
alim