کتاب دروغ های دوست داشتنی من
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب دروغ های دوست داشتنی من
علت بیصداقتی چیست؟ چه چیز باعث میشود انسانها دروغ بگویند؟ غزاله طوسی و حمیدرضا غلامرضایی در این کتاب سعی کردهاند شما را گامبهگام با عوامل مؤثر بر دروغگویی و اثرات آن آشنا کنند. سپس با شناسایی محرکهای اجتماعی و روانی که انگیزهٔ دروغگویی را فراهم میکند، راهکارهایی عملی برای جلوگیری از انتشار این سم مهلک در فضای خانواده ارائه دهند؛ بهعبارتی صداقت و حدومرز آن را تعریف میکنند.
اگر مجردید و قصد دارید ازدواجی صادقانه داشته باشید؛ اگر متأهلاید و میخواهید زندگی زناشوییتان به دور از دروغ و ریا ادامه یابد، به یاری این کتاب میتوانید مدیریت صداقت را در زندگی به دست بگیرید. به کمک آزمونها و شیوههای علمی این کتاب، علاوهبر اینکه عطر طربانگیز صداقت و راستی را در زندگی مشترک خود منتشر میکنید، این توانایی را نیز به دست میآورید که فرزندانی راستگو و صادق تربیت کنید.
از این کتاب برای انتخاب همسر و داشتن زندگی زناشویی با نشاط و موفق میتوانید بهره جویید؛ همچنین والدینی که قصد دارند فرزندانی با اخلاق تربیت کنند، از خواندن کتاب حاضر غفلت نکنند.
آخرین کتاب فروشی لندن
سرمای قطبیآرنالدور ایندیرداسون
تست های آزمونی قانون یار جزای عمومییحیی پیری
اشعار گمشده شاعر گمناممحسن درویش
قدرت عادت (خلاصه)چارلز دوهیگ
یاغیش یوخوسوحسن ریاضی (ایلدیریم)
آقای سیب زمینی و خانم هویج، چای، سیگار، چاخانفرانک کلابی
هزار قطره فا در رگابوالفضل مرادی