معرفی و دانلود کتاب سه نفر بودیم + خلاصه رایگان

گفته‌ها و ناگفته‌هایی از سینمای ایران در گفتگو با محمد متوسلانی

نوع کتاببدون نظر
فرخنده آقائی

معرفی کتاب سه نفر بودیم

سه نفر بودیم نامی است که محمد متوسلانی برای این گفتگوی بلند برمی‏‌گزیند، زیرا آن‏ها سه نفر بودند (محمد متوسلانی، منصور سپهرنیا و گرشا رئوفی) و سینمای کمدی ایران بدون در نظر داشتن حاصل سال‏ها کار مشترک و ده‏ها فیلم این گروه سه‏‌نفره قابل تصور نمی‏‌باشد. حضور اتفاقی این سه جوان ۲۲ و ۲۴ و ۲۷ ساله در کنار هم در فیلم طوفان در شهر ما به کارگردانی ساموئل خاچیکیان در سال ۱۳۳۶، شرکت در فیلم بی‏‌ستاره‏‌ها را به دنبال داشت که طرح اولیه آن برای بازی این سه نفر نوشته شده بود. این شروعِ ساخت فیلم‏‌های مشترک گروه سه‏‌نفره بود که طی شانزده سال ادامه پیدا کرد و با ساخت فیلم یک میلیونر و دو مفلس در سال ۱۳۵۱ به سرانجام رسید. نگاهی به اسامی برخی از فیلم‏‌های این گروه مضمون فیلم‏‌ها را بیان می‌کند: سه تفنگدار، جاهل‏‌ها و ژیگول‏‌ها، سه تا نخاله، سه تا بزن بهادر، سه کارآگاه خصوصی، سه ناقلا در ژاپن، سه قهرمان، سه بمب آتشین، ولگردها، سه جوانمرد، پسران علاءالدین، سه دیوانه، سه فراری، آواره‏‌های تهران، جنجال پول، پسران قارون، سه تا جاهل، این گروه زبل، سه دلاور بی‏‌باک، یک چمدان...، اعجوبه‏‌ها، حلقه‏‌های ازدواج، یک میلیونر و دو مفلس.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب سه نفر بودیم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:سه نفر بودیم
شابک:۹۷۸۹۶۴۳۱۱۹۵۶۰
تعداد صفحه‌ها:۲۸۰ صفحه
قیمت کتاب:۱۰۸۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه سینمای ایران

نظری برای کتاب ثبت نشده است.