با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتیات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
کتاب لیلی امیرارجمند - زنان دربار به روایت اسناد ساواک
۳٫۰
(۶)
خواندن نظراتمعرفی کتاب لیلی امیرارجمند - زنان دربار به روایت اسناد ساواک
یکی از زنان دربار و از دوستان صمیمی فرح پهلوی که نقش مؤثری در انحطاط فکری و فرهنگی جامعه ایران داشت، لیلی امیرارجمند (جهانآرا) است. او به واسطه این دوستی صمیمانه «به مشاغل متعدد و مهمی دست یافت و آخرین سمت وی عضو هیئت امنا و مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان بود.» دیگر مشاغل وی براساس آنچه در اسناد کتاب حاضر آمده است به شرح زیر میباشد:
رئیس کتابخانه دانشگاه ملی (۱۳۳۹ ـ ۱۳۴۲)، استادیار کتابداری دانشگاه تهران، رئیس کتابخانه شرکت ملی نفت، عضو هیئت امنای بنیاد آرشام، عضو هیئت مدیرة موزه علوم و فنون.
وی از اسفند ۱۳۵۳ نیز با پیشنهاد وزیر علوم و تأیید محمدرضا پهلوی به عضویت شورای آموزشی کشور منصوب گردید.
امیرارجمند از جمله زنانی بود که علاوه بر داشتن اندیشههای فاسد مارکسیستی با عناصر اطلاعات برخی سفارتخانههای بلوک شرق روابط نامشروع داشت....
اسناد کتاب حاضر که عمدتاً این موارد و دیگر فعالیتهای او را بازگو میکند، از تاریخ ۲۹/۸/۴۴ آغاز شده و با سندی در تاریخ ۲۸/۸/۵۷ پایان پذیرفته است. فهرست اعلام و عکسهای بسیاری از او و صفحات ضمایم در پایان کتاب به همراه مقدمه آغازین کتاب در بیست و پنج صفحه شاکله این اثر را ساختهاند.
غور در این اسناد بیگمان بر هر تاریخپژوهشی فرضی انکار ناپذیر است.
بزم اهریمن: جلد دومبزم اهریمن؛ جلد سومبزم اهریمن؛ جلد اولجشن هنر شیراز: به روایت اسناد ساواکحزب مردم: به روایت اسناد ساواک (جلد دوم)حزب مردم: به روایت اسناد ساواک (جلد اول)مهدیقلی علوی مقدم: به روایت اسناد ساواکرشیدیانها: به روایت اسناد ساواک (جلد سوم)رشیدیانها: به روایت اسناد ساواک (جلد دوم)رشیدیانها به روایت اسناد ساواک (جلد اول)
حجم
۹٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۳
تعداد صفحهها
۲۶۰ صفحه
حجم
۹٫۸ مگابایت
سال انتشار
۱۳۸۳
تعداد صفحهها
۲۶۰ صفحه
قیمت:
۱۰,۰۰۰
تومان
نظرات کاربران
کتابی که با سند ساواک واقعیت پهلوی میگه که چقدر مفسد بودن ممنون
کتابی که بر پایه دروغ نوشته شده باشه ارزش خوندن نداره. تشکر از طاقچه که چند صفحه اول کتاب رو قرار داده تا برای دروغ پول ندیم. زندگی خانم امیرارجمند سراسر خدمت به فرهنگ این کشور بود و بزرگترین یادگار