معرفی و دانلود کتاب مجموعه شعر قناری در قفس pdf + خلاصه رایگان

۴.۰(از ۳ امتیاز)
کیومرث عباس قصری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب مجموعه شعر قناری در قفس

«قناری در قفس» مجموعه اشعار شاعر پیشکسوت معاصر، کیومرث عباسی قصری با پیشگفتاری از استاد میرجلال‌الدین کزازی است. اشعار این مجموعه مضامین مختلفی از جمله مذهبی و سیاسی، حماسی و ... دارند. آن رتبه‌ای که داد به فرهاد برتری معشوق ماندگار ز سنگ آفریدن است از خسروان کسی هنری جز هوس ندید این فرقه کارشان همه ننگ آفریدن است. ارباب فتنه‌اند و به عالم دوامشان از فتنه‌های رنگ به رنگ آفریدن است. ارباب فتنه‌اند و شب و روز کارشان در بین خلق آتش جنگ آفریدن است دستی هم ار کنند به در زآستین مهر چون بادبان ز بال نهنگ آفریدن است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه شعر قناری در قفس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:مجموعه شعر قناری در قفس
تعداد صفحه‌ها:۱۶۴ صفحه
قیمت کتاب:۱۱۴۵۰۰ تومان

Sajad Naseri
۱۴۰۲/۰۱/۳۱

روحش شاد و یادش گرامی این کتاب رو حتماً بخوانید و لذت ببرید. لطفاً اشعار زبان کوردی ایشان را هم تو برنامه بذارید. چراکه غزل‌های کوردی ایشون معرکه و بی‌نظیرترینه

AMIRH
۱۴۰۲/۰۱/۱۱

ایشون جزو شاعرای کمتر خونده شده هستن ... و توجه بیشتری باید بهشون بشه ... حتی الان ینی بعد مرگشون ... ): قطعا کلی ابیات ناب پیدا میکنین تو کتاب ...