٪۵۰
کتاب عروسی در باران
رحمت حقیپورانتشارات:
انتشارات سوره مهر٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب عروسی در باران
«عروسی در باران» مجموعه داستانی از رحمت حقیپور است. این مجموعه سیزده داستان با موضوعات گوناگون اجتماعی، عاطفی، مذهبی و... دارد.
بخشی از داستان «عروسی در باران» را میخوانید:
«انگار که زمینلرزهٔ خفیفی توی تنش باشد، همیشهٔ خدا احساس لرز میکرد و میلرزید و عینهو بید مجنون پریشان بود.
این آخریها دیگر طوری شده بود که حوصلهٔ هیچ کس و هیچ کاری را نداشت. دلش نمیکشید از خانه پا بیرون بگذارد، قدمی بزند، و هوایی عوض کند. میخواست گوشهای بنشیند، دراز بکشد و بخوابد.
اما امروز را اصلاً نتوانسته بود چشم روی هم بگذارد. تنها نشسته بود و فکر کرده بود به عروسیِ دختردایی.
دایی گفته بود: اگه نیومدی، دیگه توی روت نگاه نمیکنم.
و پشتبندش زندایی، دست تاب داده بود:
ـ منم به جان بچههام، دیگه پا توی خونهتون نمیذارم.
و دست آخر مادر سر زیر گوش او آورده بود که:
ـ حالا یه توک پا بیا و خودت رو نشون بده؛ نمیخواد زیاد بشینی!
این بود که حالا بعد از ساعتها نشستن و دِلدِل کردن، بالاخره به صرافت افتاده بود که پا شود، ریش بزند، لباس بپوشد، و برود.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب عروسی در باران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | عروسی در باران |
| حجم فایل کتاب | ۱.۶۹ مگابایت |
| تعداد صفحهها | ۱۰۴ صفحه |
| قیمت کتاب | ۷۲۵۰۰ تومان |
| نسخۀ صوتی | خرید کتاب صوتی عروسی در باران |

"امروز یکی از بچهها بهم گفت: «شاید ما آخرین نسل روی زمین باشیم!» گفتم:«باشیم یا نباشیم، برای من یکی فرقی نمیکند.» راست میگفتم. اصلاً از روزی که تو رفتهای دیگر بود و نبود برای من یکی شده. دنیا میخواهد زیرورو شود،...بیشتر
مجموعه داستان بود من معمولا رمان میخوانم نه داستانهای کوتاه و بریده بریده