کتاب یادداشت های من
خواندن نظراتمعرفی کتاب یادداشت های من
نویسنده در معرفی کتاب گفته است:"بر خود واجب میبینم که در این شروع به عرض تمامی نویسندگان و اهالی محترم قلم، چه بزرگ، چه کوچک، چه پیر و چه جوان، مراتب عذرخواهیام را از این جسارت و اقدامم به چاپ این کتاب برسانم و اعلام نمایم که بنده بیهیچ ادعا و بیهیچ توقعی اقدام به این کار نمودهام و بیشک یادداشتهایم را در مقابل قلم توانای شما بزرگان، حقیر و ناتوان میبینم و بیصبرانه آماده بر دیده نهادن هرگونه انتقاد سازندهتان هستم.
من، همچنین تشکر میکنم از شما که این افتخار را نصیبم کردهاید و نوشتههای مرا میخوانید که این جشن حضور من است و پای کوبیام در این حیات، چراکه کسی سنگ صبور لحظات من شده است و در خلوت خود به نجوای دل من گوش سپرده است و ثانیههای عمری که چنین سپری شده است را من به بهای جان خریدارم.
آنچه درباره نوشتههایم لازم است که به عرض برسانم این است که همه آنها خود به ذهنم آمدهاند و سپس به فرمان مغز، تحریر شدهاند و من برای نوشتن هیچکدام از آنها در جای مخصوصی ننشستهام و ساعتها فکر نکردهام؛ اکثر این کلمات وصل به موضوعی در زندگی من است و برای هر کدامشان سخنی برای بیان وجود دارد که از حوصله این کتاب خارج است."
کوچه کوچکها
سعید پورزنگی آبادی
عشق و ابریشمعبدالرضا مولوی
من کاه نیستم ساقه گندممسعید پورزنگی آبادی
جوانی اپیسکپگبریل دنونزی
نامه سرگشاده مردی از برزخسعید پورزنگی آبادی
بلوتوث (داستانی کوچک برای کودکان سرطانی)عبدالرضا مولوی
سیصد ضد سیصد: مروری بر روابط ایران و یونان از آغاز تا نبرد ترموپیل [به بهانه ساخت فیلم سیصد]صادق حیدری نیا
منم کوروش، شاه جهان: به ضمیمه ی متن کامل منشور جهانی کوروشرستم و سهرابابوالقاسم فردوسی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است