معرفی و دانلود کتاب تظاهرات حرف های اضافه pdf + خلاصه رایگان

۳.۲ امتیاز(از ۵ رأی)
حمیدرضا شکارسری

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تظاهرات حرف های اضافه

«تظاهرات حرف‌های اضافه» نام مجموعه اشعار حمیدرضا شکارسری، شاعر معاصر است. این دفتر صد شعر د رقالب سپید با مضامین مختلف اجتماعی، سیاسی، عاشقانه و مذهبی دارد. در این کتاب از روزمره گی‌هایی چون ادارات، شلوغی مترو، ترافیک و ... فراوان دیده می‌شود و دیدن این المان‌های شهری در شعرهای شکارسری برای مخاطبانی که در شهرهای بزرگ زندگی می‌کنند بسیار ملموس و جذاب است. از این شاعر کتاب‌های دیگری مانند «رد پا بر لبه تیغ»، «عاشقانه‌های تاریکروشن» و «تلنگر باران»، «شکل مرگ» و «دیروز زیبا» نیز منتشر شده است. حمیدرضا شکارسری متولد ۱۳۴۵ تهران و کارشناس زمین‌شناسی است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تظاهرات حرف های اضافه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتظاهرات حرف های اضافه

۱۳۹۷/۱۲/۰۹

واقعاً شعرای کوتاه عالی هستن پیشنهاد میکنم شما هم بخونین #شعرنو

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۰۹/۲۷

این کتاب را نخوانده ام ، البته بعد مطالعه دوکتاب به اصطلاح شعر از ایشان به نام های : چتر شورشی، و عاشقانه های تاریک روشن که از نثر شاعرانه هم چند گام عقبتر بود و دوکتاب دیگر به نام...بیشتر