دانلود و خرید کتاب خودت را به فنا نده گری‌جان بیشاپ ترجمه حسین گازر
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.

معرفی کتاب خودت را به فنا نده

کتاب خودت را به فنا نده نوشته‌ی گری جان بیشاپ برای اولین بار در اول اگوست سال ۲۰۱۷ منتشر شده است. این کتاب که در دسته‌ی کتاب‌های خودیاری قرار می‌گیرد از جمله پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز است. گری جان بیشاپ در این کتاب با لحنی کوبنده که از عنوان کتاب هم این لحن مشخص است، تلاش می‌کند تا نکاتی را در راستای زندگی بهتر به خواننده منتقل کند.

این کتاب با ترجمه‌ی حسین گازر توسط انتشارات کتاب کوله‌پشتی منتشر و برای خرید و دانلود در طاقچه ارائه شده است.

درباره و خلاصه کتاب خودت را به فنا نده

گری جان بیشاپ در کتاب خودت را به فنا نده به تکیه بر این اصل که هرچیزی را که به طور مکرر با خود واگویه کنید بر روی ذهن شما اثر می‌گذارد نکاتی را برای تغییر زندگی به یک نسخه‌ی بهتر آن ارائه می‌دهد. کتاب در نه فصل نوشته شده است و در هر فصل درباره‌ی یک موضوع صحبت شده است و جملاتی که با خودگویی کردن آن می‌توانید بر زندگی خود اثر بگذارید بیان شده‌اند.

در فصل اول کتاب بیشاپ به توضیح مختصر درباره‌ی ایده‌ی اصلی کتاب پرداخته است. بیشاپ در این فصل اشاره می‌کند که به طور میانگین روزانه پنجاه هزار فکر از ذهن هر فرد می‌گذرد و این افکار بدون برنامه‌ریزی، همان خودگویی‌هایی هستند که بر روی ذهن ما اثرگذارند. این خودگویی‌ها چه منفی چه مثبت باعث تغییر تفکرات و ذهن انسان می‌شوند. بیشاپ با تمرکز بر همین نکته در فصل‌های بعد کتاب جملاتی که با اثرگذاری بر روی افکار افراد آن‌ها را به داشتن زندگی بهتر سوق می‌دهند را بیان می‌کند. در انتهای این فصل نویسنده توصیه‌هایی برای بهتر خواندن کتاب ارائه می‌کند. از جمله این توصیه‌ها این است که در حین خواندن کتاب نکته‌برداری کنید و از نکات کتاب هرزمانی که لازم بود به عنوان یک سکوی پرتاب استفاده کنید.

در فصل دوم کتاب نویسنده با اشاره به جمله‌ی موثر «من بی‌نهایت مشتاقم» به بیان این نکته می‌پردازد که شرایط و دیگران و شانس تقصیری در وضعیت زندگی ما ندارند و تنها فرد موثر خود ما هستیم.

در فصل سوم کتاب خودت را به فنا نده جمله‌ی موثر «من برای پیروزی بی‌تابم» است. در این فصل نویسنده با مطرح کردن شرایط مختلفی بیان می‌کند که با همه‌ی تجربیات تلخ و شیرین زندگیمان، در زندگی فعلیمان برنده هستیم. نویسنده معتقد است که با دسته‌بندی اهداف و دسته‌بندی نیازمندی‌های رسیدن به این اهداف و تلاش برای آن می‌توانیم به پیروزی برسیم. تنها کافی است که این نکته را که ما در جایگاه فعلی زندگیمان پیروزیم را مکرر خودگویی کنیم و درجا نزنیم.

در فصل چهارم نویسنده با بیان جمله‌ی «از پسش بر می‌آیم» به این مساله اشاره می‌کند که در زمان گرفتاری‌ها کافی‌ست به عقب برگردیم و مسیری که تا به امروز طی کرده‌ایم را از خاطر بگذرانیم. مسیری که پر بوده از خوشی‌ها و همچنین ناکامی‌ها. ما ناکامی‌های بسیاری را تجربه کرده‌ایم و در حین مواجهه با هرکدام اغلب فکر کرده‌ایم که گذر از آن مساله ناممکن است. ولی از پس‌ آن بر آمده‌ایم. علاوه بر این، وقتی به آینده نگاه می‌کنیم هم همچنان روزهای خوب و روزهای سخت مختلفی پیش رویمان خواهد بود که از آن‌ها نیز گذر خواهیم کرد. تمام این بازنگری و دورنگری‌ها این نکته را می‌رسانند که باور به این جمله که «از پسش برمی‌آیم» در گذر از شرایط سخت و دشوار بسیار مهم است و این جمله از جملات اثرگذاری است که خودگویی آن بسیار موثر خواهد بود.

در فصل پنجم با توجه به این نکته که وقایع بسیاری در زندگی رخ می‌دهد که از کنترل افراد خارج است جمله‌ی «من اتفاق‌ها را می‌پذیرم» به عنوان جمله‌ی اثرگذار بیان شده است.

جمله‌ی مطرح‌شده در فصل ششم «من حاصل افکارم نیستم، بلکه نتیجه‌ی اعمالم هستم» است. در این فصل از کتاب خودت را به فنا نده بیشاپ با بیان این نکته که در موقعیت‌های مختلف زندگی ما افکاری داریم که در واقعیت آن افکار وجود ندارند و اعمال ما با آن متفاوت است این نکته را مطرح می‌کند که انسان هرقدر تلاش کند نمی‌تواند جلوی افکار منفی را به طور کامل بگیرد و اگر قرار به رفتار کردن بر اساس آن افکار منفی باشد بسیاری از اعمال انسان هرگز انجام نمی‌شود. به عقیده‌ی بیشاپ «شکاف بین این که زندگی واقعا چگونه است و طرز فکرمان درباره‌ی اینکه زندگی چگونه است، اغلب سیاه‌چاله‌ایست که ما در آن بی‌حاصل دست و پا می‌زنیم.». به همین دلیل لازم است این جمله را که فرد حاصل افکارش نیست و حاصل اعمالش است را خودگویی کنیم و در مواجهه با افکار منفی همچنان از انجام کارهایمان دست نکشیم.

در فصل هفتم نویسنده این نکته را مطرح می‌کند که موفقیت‌های زیادی از پس سختی‌ها و ریسک‌ها و ناامیدی‌ها شکل گرفته‌اند. به همین خاطر لازم است جمله‌ی «من مصمم هستم» را خودگویی کنیم و به مسیر خود ادامه دهیم.

در فصل هشتم کتاب خودت را به فنا نده جمله‌ی اثرگذار «من منتظر اتفاق خاصی نیستم و هر اتفاقی را می‌پذیرم» است. در این فصل بیشاپ این نکته را بیان می‌کند که هرچند برنامه‌ریزی داشتن مطلوب است ولی در صورت وقوع پیشامدهایی که با برنامه‌ریزی ما سازگاری نیستند لازم است کارهایی که برنامه‌ریزیشان کردیم و با شرایط پیش‌آمده سازگار نیست را رها کنیم و به جای زیرورو کردن پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌هایمان به انجام کار‌هایی که در شرایط جدید لازم است بپردازیم.

نویسنده پس از اینکه در فصل‌های قبل به بیان برخی جملات اثرگذار در شرایط مختلف پرداخته است، در فصل آخر مشخص می‌کند که «قدم بعدی چیست؟». از نظر بیشاپ پس از خواندن کتاب‌های مختلف مانند کتاب‌های خودیاری لازم است در کنار همه‌ی این تغییرات درونی به دنیای بیرون قدم بگذاری و وارد عمل شوی. زیرا اگر دائما منتظر تغییر شرایط درونیمان باشیم ممکن است هرگز زمان مناسبی که افسرده و غمگین و آشفته نباشیم نرسد و این قطعا حسرت بزرگی برای ما ایجاد می‌کند.

خرید و دانلود این کتاب را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

اگر از مطالعه‌ی کتاب‌های حوزه‌ی خودیاری لذت می‌برید و اگر به دنبال ایجاد تغییرات مثبت در زندگی خود با کمک تغییر تفکرات خود هستید،‌ خواندن کتاب خودت را به فنا نده را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

اگر شنیدن کتاب‌ها را ترجیح می‌دهید، می‌توانید کتاب صوتی خودت را به فنا نده را هم از طاقچه دریافت کنید.

چرا باید کتاب خودت را به فنا نده با ترجمه‌ی حسین گازر را بخوانیم؟

کتاب خودت را به فنا نده کتاب نسبتا کوتاهی در حوزه‌ی کتاب‌های خودیاری است که با لحنی اثرگذار و متفاوت به بیان نکاتی برای تغییر شیوه‌ی فکری می‌پردازد. در این کتاب علاوه بر بیان جملاتی که تکرار و خودگویی کردن آن به تغییر ذهن افراد کمک می‌کند، موقعیت‌های مختلفی که ممکن است هرکدام از ما با آن مواجه شویم را مثال زده است و چگونگی به کارگیری نکات مطرح‌شده در موقعیت‌های مختلف را توضیح می‌دهد. علاوه بر این حسین گازر ترجمه‌ی بسیار شیوایی از کتاب ارائه داده است که به راحت‌تر خواندن کتاب کمک شایانی کرده است.

درباره‌ گری جات بیشاپ

گری جان بیشاپ نویسنده‌ی اسکاتلندی است که در سال ۱۹۹۷ به ایالات متحده‌ی آمریکا مهاجرت کرده است. بیشاپ در زمینه‌ی توسعه‌ی فرد به ویژه در هستی‌شناسی و پدیده‌شناسی به تحقیق و مطالعات زیادی پرداخته است. این نویسنده که از متخصصین حوزه‌ی خودیاری و توسعه‌ی فردی است تا به امروز با آثار خود ده‌ها هزار نفر را تحت تاثیر قرار داده است. بیشاپ پس از چندین سال مطالعه و تحقیق در حوزه‌ی خودیاری و توسعه‌ی فردی برند شخصی خود با نام «فلسفه‌ی محلی» را پایه‌گذاری کرد. رویکرد «فلسفه‌ی محلی» او نشان‌دهنده موج جدیدی از توانمندسازی شخصی و تسلط بر زندگی است که نتایج معجزه‌آسایی را در کیفیت زندگی مردم و عملکرد زندگی آن‌ها به همراه داشته است. گری جان بیشاپ هم‌اکنون به همراه همسر و سه پسرش در ایالت فلوریدا زندگی می‌کند.

بهترین ترجمه فارسی

کتاب خودت را به فنا نده از گری جان بیشاپ توسط مترجمین متعددی به فارسی برگردانده شده است. از جمله این مترجمین می‌توان به حسین گازر، فرشته‌ی ابراهیمی‌خواه، فروزنده دولتیاری، میلاد شیروانی و آرزو علیزاده اشاره کرد. در این بین ترجمه‌ی حسین گازر مترجم نامی و متبحر را می‌توان بهترین ترجمه‌ی این کتاب دانست.

بخشی از متن کتاب خودت را به فنا نده

یکی از زیباترین اتفاق‌ها دربارهٔ نگاه سختگیرانه به زندگی و اهدافت این است که مجبورت می‌کند مسیر رسیدن به آنها را مدام ارزیابی کنی.

آیا روزانه سی دقیقه ورزش‌کردن، واقعاً به همان اندازهٔ قدرتمندتر کردن و افزایش توانایی ذهنت، غیرممکن است؟ مطمئناً، تو کمی عرق‌ریز و خسته می‌شوی، اما می‌توانی با شنیدنِ موسیقی موردِعلاقه‌ات، سپری‌شدن زمان را حس نکنی؛ و اگرچه شروعش در ابتدا کمی سخت و گاهی دردناک است، اما سرانجام به آن عادت می‌کنی و قطعاً قوی‌تر خواهی شد.

فکر می‌کنی اگر ایدهٔ خودت را در جلسه‌ای که شرکت کرده‌ای مطرح کنی، بدترین اتفاق ممکن چه خواهد بود؟ آیا اخراجت می‌کنند؟ پس چه؟ حتی اگر با تکالیف خطیرتری روبه‌رو شوی، وظایفی خیلی مهم‌تر و حساس‌تر، مانند سال‌ها مالیات معوقه، احتکار، گفتن حقیقت به کسی که مدت‌ها به او دروغ گفته بودی، باید بدانی که راهِ تغییر از همین کورسوهای اشتیاق شروع می‌شود.

این را بدان که ما عادت کرده‌ایم اتفاق‌ها و امور زندگی را در ذهنمان بزرگ‌تر از چیزی که هستند بسازیم. گفتنِ حقیقت، به‌اندازهٔ سفرِ رفت‌وبرگشت به صحرای آفریقا، مشقت‌بار جلوه می‌کند. اگر مشکل تو هم همین است، می‌توانی با تقسیم‌کردن وظیفه‌ات به بخش‌های کوچک‌ترِ اشتیاقی، مثل «برخاستن»، «بیرون‌آمدن از تختخواب» و «بررسی‌کردن ایمیل‌ها» و غیره تلاشت را بکنی.

البته ممکن است تو با مسائلی خیلی بزرگ‌تر از این مثال‌ها درگیر باشی، اما اگر کارت را درست انجام دهی، این الگو برای تمام مشکلات به‌صورتِ عالی و خارق‌العاده جواب می‌دهد.

معرفی نویسنده
عکس گری‌جان بیشاپ
گری‌جان بیشاپ

گری جان بیشاپ یکی از کارشناسان برجسته در زمینه‌ی توسعه‌ی فردی محسوب می‌شود که ده‌ها هزار نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است، از ورزشکاران و افراد مشهور گرفته تا مدیران فورچون ۵۰۰ و حتی مادران و پدران خانه‌نشین. اگر به دنبال آن هستید تا فراتر از محدودیت‌های خود قدم بردارید، دیدگاه‌های خود را بهبود بخشیده و بار دیگر چارچوب‌بندی کنید و مهم‌تر از همه، بتوانید بزرگ‌تر فکر کنید، خواندن آثار گری جان بیشاپ چیزی است که می‌تواند به شما کمک کند. رویکرد «فلسفه‌ی شهری» او، حاکی از موج جدیدی از توانمندسازی شخصی و تسلط بر زندگی است که نتایج شگفت‌انگیزی را برای افراد در کیفیت و عملکرد زندگی‌شان ایجاد کرده و همه‌گیری شگفت‌انگیزی در جهان پیدا کرده است. بسیاری از کتاب‌های بیشاپ به زبان فارسی نیز ترجمه شده‌اند.

احمد رضا
۱۳۹۹/۰۶/۱۲

کتاب خیلی خوب و کاربردیه ولی یه نکته وجود داره. اگه شما در بدترین نقطه ی زندگیتون وجود دارید و دیگه از همه چیز ناامید شدین این کتاب براتون خیلی کاربردیه ولی اگه چنین احساسی ندارید بهتره این کتاب رو توی نشان

- بیشتر
naafaaas
۱۳۹۹/۰۸/۲۳

این کتاب منو از گوشه نشینی و دست روی دست گذاشتن نجات داد.به هر کسی که دقدقه ی زندگی کردن داره نه فقط زنده بودن پیشنهاد میکنم.

Milad
۱۳۹۹/۰۹/۱۰

این کتاب سیلی دنیاست تا بیدار شوی و خودت را به فنا ندهی و بهترین خودت در زندگی باشی...

𝒌𝒆𝒓𝒎 𝒌𝒆𝒕𝒂𝒃📚🕊️
۱۳۹۹/۱۰/۰۱

من نسخه چاپی این کتاب رو دارم خیلی اثر گذار و جذاب و برقراری ارتباط با کتاب🌹😍 فوق العاده حتما بخونید❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Ava Rahi
۱۳۹۹/۱۰/۰۱

توصیه میکنم قبل از خواندن این کتاب کاغذ قلم و هایلایتر در دستتان داشته باشید، جزییاتی دارد که در هر شرایطی از زندگی باید بخودمان یاداور بشیم. خودت را به فنا نده، کتابی است به معنای واقعی کاربردی روان و

- بیشتر
Mahoor
۱۳۹۸/۰۸/۰۱

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشه که گاهی احساس کنید اگه به نقطه ی پایان زندگیتون برسید دستتون خالیه و چیزی از سرگذشتتون به خاطر ندارید و به تعبیر جان بیشاپ انگار زندگیتونو به فنا دادین،به فنا دادن زندگی

- بیشتر
unicorn
۱۳۹۸/۰۹/۰۶

"کاملا تکراری " : برای دوستانی که در زمینه روانشناسی موفقیت مطالعه داشتن "شاید جالب" :برای اونایی که تازه با این موضوعات و مفاهیم آشنا شدن

سپیده
۱۳۹۷/۱۰/۰۲

یاد " دیوی " تو کلاه قرمزی افتادم😁 شب به فنا😁

Single musician124
۱۳۹۹/۰۹/۱۲

خوب بود زیبا و قشنگ بود

hmd@
۱۴۰۰/۰۴/۲۹

من این کتاب را با کتاب های دیگه مقایسه نمی کنم که در مقایسه با آنها در موردش نظر بدم از نظر من این کتاب در کلاس و رده خودش میتونه یکی از بهترین ها باشه همانطور که خود نویسنده هم گفته

- بیشتر
«حس درد را نادیده بگیر، خودش ناپدید می‌شود.»
Mohammad Ali Zareian
«اگر می‌خواهی ترقی کنی، راضی باش که فکر کنند احمقی.»
Pariya
هرچه بیشتر دربارهٔ سختی و مشقت چیزی با خودت حرف بزنی، برایت سخت‌تر به‌نظر خواهد رسید.
Mohammad Ali Zareian
با اندکْ داشته‌ها به بزرگ‌ترین آرزوهایت برس
Pariya
بر شانست لعنت نفرست. دیگران را سرزنش نکن. شرایط را مقصر ندان. دنبال مشکل در دوران کودکی و همسایه‌هایت نگرد.
فاطمه
یا تو سرنوشتت را کنترل می‌کنی یا سرنوشتت تو را کنترل می‌کند. زندگی برای تعلل‌ها و تعویق‌های تو متوقف نمی‌شود. حتی به‌خاطرِ پریشانی‌ها و ترس‌های تو هم مکث نمی‌کند. زندگی دقیقاً در کنار تو جریان دارد. چه تو نقش فعالی داشته باشی، چه نداشته باشی، نمایش ادامه دارد.
Delangiz
تنها چیزی که ما می‌دانیم این است که چیزی نمی‌دانیم.
Pariya
«هنگام تصمیم‌گیری، بهترین کار این است که همان اول و سریع، تصمیم بگیری. تعلل‌کردن کار اشتباهی‌ست، اما بدترین کار این است که کلاً هیچ تصمیمی نگیری.» تئودور روزولت
فاطمه
«مشتاق این نباش که اتفاق‌ها آن‌گونه که تو دوست داری پیش بروند بلکه آرزومند این باش که مسائل آن‌گونه که باید در مسیر خودشان پیش بروند. آنجاست که تو در سایهٔ امن خواهی بود.»
فاطمه
دکتر بروس لیپتون، دانشمند مشهور دی‌ان‌ای و سلول‌های بنیادی، در تحقیقاتش به این نکته پی برد که نودوپنج درصد فعالیت‌های روزانهٔ ما با ضمیر ناخودآگاهمان کنترل و هدایت می‌شود. لحظه‌ای به این موضوع فکر کن. یعنی تنها بخش بسیار بسیار جزئی از تمام کارهایی که انجام می‌دهی یا تمام حرف‌هایی که می‌زنی از روی خواست و ارادهٔ خودت است.
فاطمه
هرچه بیشتر دربارهٔ سختی و مشقت چیزی با خودت حرف بزنی، برایت سخت‌تر به‌نظر خواهد رسید.
افسانه
اما اگر بخواهی منتظر بمانی تا حالت روبه‌راه شود، هرگز از جایت بلند نمی‌شوی.
Pariya
من از تمام مادران مجرد و پدران بیکار، همهٔ رؤیاپردازان و تازه‌کارهای نومید و لگدمال‌شده سپاسگزارم؛ من هم جزئی از شما هستم و قطعاً موفق خواهیم شد.
آنه
عمل‌کردن چرخ زندگی را بهتر می‌چرخاند «سستی و تنبلی، تخم شک و ترس را در دل می‌کارد؛ اما فعالیت و عمل، اعتمادبه‌نفس و شجاعت به‌بار می‌آورد. اگر می‌خواهی بر ترس غلبه کنی، یک‌جا ننشین و درباره‌اش فکر کن. بلند شو و دست به کاری بزن.» دیل کارنگی
فاطمه
من حاصلِ افکارم نیستم، بلکه نتیجهٔ اعمالم هستم «تو با افکاری که در سر داری تعریف نمی‌شوی. تو همانی چیزی هستی که انجام می‌دهی. تو اعمالت هستی.»
Pariya
هرچه بیشتر دربارهٔ سختی و مشقت چیزی با خودت حرف بزنی، برایت سخت‌تر به‌نظر خواهد رسید.
احمد
«هیچ‌چیز در دنیا بهای داشتن یا ارزشِ انجام‌دادن را ندارد مگر اینکه با تلاش، درد و سختی به‌دست آمده باشد.» ت
من زنده ام و غزل فکر میکنم
«در تاریک‌ترین لحظه‌هاست که باید به نور بنگریم.» ارسطو
احمد رضا
اگر واقعاً چیزهایی را می‌خواهی، پس بلند شو و به دستشان بیاور! از همین امروز شروع کن، استراتژی خودت را بنویس، با درونت کنار بیا و مهم‌تر از همه، هر کاری لازم است، انجام بده و به دستشان بیاور!
Pariya
ما گاهی از کارهای خیلی ساده اجتناب می‌کنیم، مثل تا کردن لباس‌ها و خالی‌کردن ماشین ظرف‌شویی؛ درحالی‌که هیچ زمانی از ما نمی‌گیرند. خیلی موضوعات ناچیز را به‌بهانهٔ بی‌فایده‌بودن، نادیده می‌گیریم و سراغ سنگ‌های بزرگ‌تری می‌رویم که نشانهٔ نزدن هستند، ولی درنهایت باز از زندگی خسته و رنجور می‌شویم.
لَبیکَ یا مهدی (عج)

حجم

۱۰۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

حجم

۱۰۷٫۷ کیلوبایت

سال انتشار

۱۳۹۷

تعداد صفحه‌ها

۱۳۶ صفحه

قیمت:
۳۳,۰۰۰
۲۳,۱۰۰
۳۰%
تومان