کتاب من یک کمد نیستم!
خواندن نظراتمعرفی کتاب من یک کمد نیستم!
«من یک کمد نیستم» نوشته مهندس بابک کاظم ارگی کتابی تخصصی در زمینه کامپیوتر است و قصد آن معرفی مجموعهای از فناوری سخت و نرم افزاری به جامعه موسوم به Mainframe است.
زمانی در اکثر دانشگاهها و مراکز علمی و اداری کشور سایتهای کامپیوتری از وجود این کامپیوترها بهره میبردند. و به همین دلیل
بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی با حداقل ظاهر و کاربرد آنها آشنا بودند. ولی به دلیل هزینههای اکثرا سنگین نگهداری و پشتیبانی این سایتها، و به دلیل پایینبودن بهرهوری لازم به مرور جمع آوری شده و اغلب به استفاده از سرورهای کوچکتر روی آوردند.
امروزه معدود سازمان، موسسه یا بانکی تمایل به استفاده از Mainframe ها دارند. به همین جهت بسیاری از افرادی که برای اولین بار با این سیستمها مواجه میشوند تصور میکنند که با یک کمد فلزی محتوی بردهای الکترونیکی و کابل روبرو هستند. و به آنها کمد میگویند. هدف از نگارش این کتاب ابتدا معرفی جامع سیستمهای Mainframe است و در گام دوم اعلام این جمله از سوی یک Mainframe به جامعه که:
«من یک کمد نیستم!»
تفکر مبتنی بر سناریو: رویکردهای عملی به آینده![]()
جورج رایت
آیندههای چین؛ آیندهپژوهیجمیز ا. اگیلوی
دیپلماسی اجبار و راهبرد فشار حداکثری آمریکا برای مقابله با جمهوری اسلامی ایرانعبدالله مرادی
آموزش و توسعهعباس معدن دار آرانی
کلان تاریخ و کلان تاریخدانانیوهان گالتونگ
کتاب حسن رضوانخواه؛ یادگاران ۲۱کمیل رضوانخواه
شیطنت همکلاسیهاژان ژاک سامپه
لطفا داد بزناکرم عیسی آبادی
تکنیک های ترجمه حرفه ای![]()
حمدیه حسن
Betrayalحسین عزیزی
Сто и один стихعیسایف ماگومد مرتضی علی یویچ
مطالعه تأثیر وجه مشترک درونی شرکت بر ریسک کاهش نرخ سهام و میزان نگه داشت وجوه نقدناهید یاری والا
۴۸ قانون عزت نفسسامی مامال
اجزای ساختمانجابر کوپایی زاده