معرفی و دانلود کتاب من یک کمد نیستم! pdf + خلاصه رایگان

بابک کاظم ارگی
انتشارات:
انتشارات آذرفر

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب من یک کمد نیستم!

«من یک کمد نیستم» نوشته مهندس بابک کاظم ارگی کتابی تخصصی در زمینه کامپیوتر است و قصد آن معرفی مجموعه‌ای از فناوری سخت و نرم افزاری به جامعه موسوم به Mainframe است. زمانی در اکثر دانشگاه‌ها و مراکز علمی و اداری کشور سایت‌های کامپیوتری از وجود این کامپیوترها بهره می‌بردند. و به همین دلیل بسیاری از فارغ التحصیلان دانشگاهی با حداقل ظاهر و کاربرد آنها آشنا بودند. ولی به دلیل هزینه‌های اکثرا سنگین نگهداری و پشتیبانی این سایت‌ها، و به دلیل پایین‌بودن بهره‌وری لازم به مرور جمع آوری شده و اغلب به استفاده از سرورهای کوچکتر روی آوردند. امروزه معدود سازمان، موسسه یا بانکی تمایل به استفاده از Mainframe ها دارند. به همین جهت بسیاری از افرادی که برای اولین بار با این سیستم‌ها مواجه می‌شوند تصور می‌کنند که با یک کمد فلزی محتوی بردهای الکترونیکی و کابل روبرو هستند. و به آن‌ها کمد می‌گویند. هدف از نگارش این کتاب ابتدا معرفی جامع سیستم‌های Mainframe است و در گام دوم اعلام این جمله از سوی یک Mainframe به جامعه که: «من یک کمد نیستم!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من یک کمد نیستم! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن یک کمد نیستم!
موضوعکامپیوتر
نویسندهبابک کاظم ارگی
انتشاراتانتشارات آذرفر
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۷/۰۹/۱۴
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.