معرفی و دانلود کتاب گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ اسفندیار pdf + خلاصه رایگان

جلد پنجم

۳.۵(از ۸ امتیاز)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ اسفندیار

آنچه پیش روی شما است مجموعه «گزیده داستان‌هایی از شاهنامه» است که گزیده‌ای از مهم‌ترین داستان‌های شاهنامه حکیم بزرگ پارسی‌گوی، ابوالقاسم فردوسی را در قالب نشر و با زبانی ساده روایت می‌کند. این مجموعه به همت امیرحسین علیقلی و مهدی شفیعی گردآوری و بازنویسی شده است. در انتخاب داستان‌ها به تقدم و تأخر آنها در منبع اصلی توجه شده است. این جلد از مجموعه شامل دو داستان است: هفت خوان اسفندیار و رستم و اسفندیار این گزیده به تمامی دوست‌داران فرهنگ و ادبیات ایران‌زمین تقدیم می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ اسفندیار و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابگزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ اسفندیار

خیلی روان و شیرین .

توصیه می‌کنم.
۱۳۹۸/۱۲/۲۰

بخوانید فقط همین

گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ زن جادوتصویر جلد کتاب گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ زن جادو
امیرحسین علیقلی
گزیده‌ ای از داستان‌ های شاهنامه (جلد اول ـ سام)تصویر جلد کتاب صوتی گزیده‌ ای از داستان‌ های شاهنامه (جلد اول ـ سام)
ابوالقاسم فردوسی
گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ کک کوهزادتصویر جلد کتاب گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ کک کوهزاد
امیرحسین علی قلی
طلوع شمس ثانی در باخترتصویر جلد کتاب طلوع شمس ثانی در باختر
بابک طاهری
گزیده‌ای داستان‌های شاهنامه؛ بیشه گرازانتصویر جلد کتاب گزیده‌ای داستان‌های شاهنامه؛ بیشه گرازان
امیرحسین علی قلی
شاه عباستصویر جلد کتاب شاه عباس
نسیم محمدپور
هزار و یک شب (نسخه‌ کامل دفتر دوم)تصویر جلد کتاب هزار و یک شب (نسخه‌ کامل دفتر دوم)
عبداللطیف طسوجی
دنیای فانیتصویر جلد کتاب دنیای فانی
سامان باستانی
گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ گرسیوزتصویر جلد کتاب گزیده‌ای از داستان‌های شاهنامه؛ گرسیوز
امیرحسین علیقلی
حکایت هایی از زندگی شاه عباس صفوی (جلد اول؛ اسب تیزپا)تصویر جلد کتاب حکایت هایی از زندگی شاه عباس صفوی (جلد اول؛ اسب تیزپا)
گروه تاریخ ایران
خسیستصویر جلد کتاب خسیس
ژان باتیست مولیر
نادر‌ شاه فرمانروای دلیرتصویر جلد کتاب نادر‌ شاه فرمانروای دلیر
نسیم محمدپور
عاشقانه‌های شاهنامهتصویر جلد کتاب عاشقانه‌های شاهنامه
الهام محمودی
تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصّل ایران (جلد ۱)تصویر جلد کتاب تاریخ ایران باستان یا تاریخ مفصّل ایران  (جلد ۱)
حسن پیرنیا (مشیرالدوله)
نیروی کاک احمدتصویر جلد کتاب نیروی کاک احمد
مازیار حاتمی
کوروش کبیرتصویر جلد کتاب کوروش کبیر
هارولد آلبرت‌لمب
دن کیشوتتصویر جلد کتاب دن کیشوت
میگل دو سروانتس
بردیا؛ فرزند کوروش بزرگ، مقتول حسادتتصویر جلد کتاب بردیا؛ فرزند کوروش بزرگ، مقتول حسادت
آزاد تیموری
جیران و اسرار حرمسرای ناصرالدین شاهتصویر جلد کتاب جیران و اسرار حرمسرای ناصرالدین شاه
لطف‌الله ترقی
قصه‌های شاهنامه فردوسی به نثر روان (جلد۲)تصویر جلد کتاب قصه‌های شاهنامه فردوسی به نثر روان (جلد۲)
نگار شادلو