کتاب من عصبانیام
نویسنده:ایزابل توماس
مترجم:هایده کروبی
انتشارات:انتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب من عصبانیام
«من عصبانیام» نوشته ایزابل توماس یکی از کتابهای مجموعه مهارتهای زندگی نشر فنی ایران برای کودکان است که با زبانی ساده و همراه تصاویری جذاب، نکاتی را درباره انواع احساسات مختلف همچون اضطراب، خشم، نگرانی، شرم، ترس و... برای کودکان شرح میدهد. هدف این مجموعه آشنا ساختن کودکان با احساسات گوناگون و موقعیتهای هیجانی مختلفی است که ممکن است خیلی از آنها را برای اولین بار در زندگی تجربه کنند. مطالب ساده و آموزنده این کتابها، کودک را با این احساسات آشنا میکنند و شیوههای برخورد درست در موقعیتهای گوناگون هیجانی و عاطفی را به آنان آموزش میدهند.
گفتم نه!
صدا برای داد زدن نیستالیزابت وردیک
بلند بگو نه!گیزلا براون
گوسفندی که می خواست بزرگ باشد، خیلی بزرگژوزف تئوبالد
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب زیبا و آموزنده ای بود😀💙👌 خوشحالم که طاقچه کتاب های به این خوبی رو در اختیار ما قرار میده💖💚💛❤🌷
کتاب خیلی خوبیه با بیان ساده در مورد عصبانیت و روشهای غلبه بر اون برای کودکان توضیح میده برای خواهر ۶ سالهی من خیلی مفید بود😂
انتشارات نردبان برای شناخت مهارت ها عالیه و این کتاب، کتاب خیلی خوبی برای شناخت احساس عصبانیت و راه های مواجهه با اون بود
من نسخه چاپی این کتاب را دارم و به نظرم کتاب آموزشی و خوبی بود .توصیه میکنم . ممنون از طاقچه که همچین کتاب خوبی را در اختیار ما قرار داده .👩👩👏💛💛♥️
جالب و اموزنده است💖🌷
خیلی بد بود😕😕😕
بهمون مدیریت خشم رو یاد می داد.خیلی خوب بود.چیز های خوبی یاد گرفتیم
سلام👋 کتاب آموزشی خوبی است الان خودم یک چیزی بهتان می گویم وقتی ما عصبانی می شیم باید درباره ی احساسات مان را بگوییم نباید دعوا کنیم یا اگر اصاب مان خورد بود یک نفس بکشیم کمی آب بخوریم طاقچه
عالی بود هم برای کودکان مناسب هست هم برای بزرگترها
اموزندس :)❤💙