معرفی و دانلود کتاب نوشتن چه خوبه! pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب نوشتن چه خوبه!subscriptionAvailable

کتاب نوشتن چه خوبه!

۴.۶ امتیاز(از ۲۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب نوشتن چه خوبه!

کارلوس، تامی الاغه و دوستانشان در این سری از کتاب‌های «مهارت‌های زندگی» به دنبال یادگرفتن حروف الفبا هستند تا بتوانند بنویسند.

این کتاب را استوارت جی. مورفی برای آموزش زبان انگلیسی نوشته است و سینا امینی آن را برای آموزش زبان فارسی تنظیم و ترجمه کرده است. در این کتاب آموزشی با تصاویر زیبا، کودکان همراه با کارلوس که می‌خواهد نوشتن اسم خودش را مانند دوستانش تامی الاغه و سارا و دیگران، یادبگیرد همراه می‌شوند و با کمک بزرگترها در انتهای کتاب می‌توانند اسم خود را بنویسند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نوشتن چه خوبه! و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنوشتن چه خوبه!
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهاستوارت جی. مورفی
مترجمسینا امینی
انتشاراتانتشارات فنی ایران (کتاب های نردبان)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۷/۰۸
فرمت کتابPDF
شابک۹۷۸-۹۶۴-۳۸۹-۹۲۷-۱
برچسبکمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

۱۴۰۲/۰۱/۰۴

اینکه کتاب به صورت حروف فارسی برگردان شده خیلی هنرمندانه است و باعث شد که برای خرید این کتاب تردید نکنم. چون پسر کلاس اولی دارم

راحیل هاشمی
۱۴۰۱/۰۲/۰۸

خوب

هدی صفایی پور
۱۴۰۱/۰۱/۲۶

این سدی کتاب ها هم داستان های زیبایی دارند و گام به گام و به تدریج مفاهیم خوبی را به کودک آموزش میدهند. فرزندان سه و چهارساله من از خواندن مکرر این کتاب ها خسته نمی‌شوند و دوستشان دارند

۱۳۹۹/۱۲/۲۹

عالی بود..... هیچ ایرادی ندارد حتماً بخوانین