معرفی و دانلود رایگان کتاب نیما یوشیج

نیما یوشیج
انتشارات:
طاقچه

معرفی کتاب نیما یوشیج

نیما از نظر تخیل و اندیشه، ‌قوی‌ترین شاعر معاصر به شمار می‌آید. با یک بار خواندن نمی‌توان تصاویر شعر نیما را دریافت. در شعر او، اشیاء شخصیت می‌یابند، مجاز عقلی فراوان و سمبل‌ها بی‌شمارند. شعر نیما پر از تصویر است و پیام‌های انسان‌دوستانه دارد. اسطوره‌ها و افسانه‌های قدیمی در شعر نیما جایگاه ویژه‌ای دارند، بگونه‌ای که افسانه‌های قدیمی ایرانی و خارجی و داستان‌های خارجی دستمایه‌ اغلب شعرهای او بودند. اشعار نیما در طاقچه برگرفته از وبگاه ادبی گنجور است: هست شب، یک شب دم کرده و خاک رنگ رخ باخته است باد - نو باوه‌ی ابر - از بر کوه سوی من تاخته است هست شب، همچو ورم کرده تنی گرم در استاده هوا هم ازین روست نمی بیند اگر گمشده یی راهش را با تنش گرم،بیابان دراز مرده را ماند در گورش تنگ به دل سوخته من ماند به تنم خسته، که می سوزد از هیبت تب، هست شب آری شب

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب نیما یوشیج و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابنیما یوشیج
موضوعشعر نو، شعر معاصر
نویسندهنیما یوشیج
انتشاراتطاقچه
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان

۱۴۰۱/۰۷/۲۷

دوسنان عزیز، در طاقچه، اینجانب، دبیر ادبیات فارسی، در پایین شهر نیشابور، مشغول به تدریس، هستم، وضع مالی مدرسه احازه نمی دهد، که کتاب تازه برایشان بخریم. پس این سایت را به دانش آموزان وکیلی 7 معرفی کردیم. وخواستیم برای...بیشتر

aliakbar par
۱۳۹۹/۰۲/۱۵

گر هر لحظه از جهان بیاموزیم کم است ولی میاموزیم ز این کتاب را باید بو کرد بوسید و خواند

AλI
۱۳۹۸/۰۶/۰۳

نوشتید مجموعه آثار ولی کل آثار نیما یوشیج نیست. کتاب هم مشکل نوشتاری و املائی داره و انگار از دیتابیس گنجور کپی شده.

Mobin Mohammadzadee
۱۳۹۹/۰۵/۲۴

عالیه من عاشق اقای اسفندیاری هستم

فامی
۱۳۹۹/۰۱/۲۸

کتاب، احساسات نوشته شدۀ یک شاعر ماهر است. آن مقدار که خواندم، زیبا و لطیف و خلّاقانه بود.

MarySb

بریده‌هایی از کتاب

maryam_z
دیدمش ، گفتم : منم نشناخت او
وانیلِ تلخ
خانه ی من ،‌جنگل من ، کو، کجاست ؟.
کودکی کو ! شادمانی ها چه شد ؟
این چنین هرشادی و غم بگذرد جمله بگذشتند ، این هم بگذرد
♡...Elahe...♡
او نداند چیست این اوضاع شوم این مذاهب ، این سیاست ، وین رسوم او نداند هیچ وضع گفت و گو چون که حق را باشد اندر جست و جو
تیناز
یاد باد آن روزگار دلگشا گم شد آن ایام ، بگذشت آن زمان خود چه ماند در گذرگاه جهان ؟
Ali
می تراود مهتاب می درخشد شب تاب نیست یکدم شکند خواب به چشم کس ولیک غم این خفته چند خواب در چشم ترم می شکند.
_echo_
آدمی نزدیک خود را کی شناخت دور را بشناخت ، سوی او بتاخت
ارغوان:)
گم شد از من ، گم شدم از یاد او
{ آیه راد } کتاب نخوان همیشگی :)
سخت دارم عزلت و اندوه دوست گرچه دانم دشمن سخت من اوست