معرفی و دانلود کتاب امام خویش را بشناس: جایگاه امام در نظام آفرینش + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب امام خویش را بشناس: جایگاه امام در نظام آفرینشsubscriptionAvailable

کتاب امام خویش را بشناس: جایگاه امام در نظام آفرینش

۵.۰ امتیاز(از ۱ رأی)
عباس رحیمی
انتشارات:
نشر جمال

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب امام خویش را بشناس: جایگاه امام در نظام آفرینش

از آن‏جا که مسئله رهبری از مهم‏ترین مسائل جهان اسلام و ضامن بقای اسلام و هم عِدل قرآن کریم است و جوانان عزیز ما در کشاکشِ فضای پر تلاطم و امواج شکننده فتنه‏‌های امروز، به محور و پناهگاه مطمئن نیاز دارند، ضرورت ایجاب می‌‏کرد جایگاه امام و رهبر در نظام هستی و در اعتقادات اسلامی به اختصار برای آنان توضیح داده شود. کتاب حاضر می‌‏تواند گامی کوتاه در این راستا بردارد؛ از این رو مطالعه آن را به عموم مردم، به ‏ویژه جوانانِ حق‏‌جو توصیه می‏‌کنم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب امام خویش را بشناس: جایگاه امام در نظام آفرینش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابامام خویش را بشناس: جایگاه امام در نظام آفرینش
فرمت کتابEPUB

Shiva Soleimani
توصیه می‌کنم.
۱۳۹۹/۱۱/۱۷

درباره جایگاه، وظایف ، توصیف و اثبات ویژگی های امامان صحبت شده بود به طور کلی در کتاب با ذکر احادیث ،روایات و آیات قرآن. خیلی این کتابو دوست داشتم و بنظرم روان و ساده نوشته شده بود متن جذاب...بیشتر

بریده‌هایی از کتاب

f_altaha
عمار می‌گويد: رسول اکرم صلی‌الله‌عليه‌و‌آله به من فرمودند: «ای عمار! اگر ديدی علی يک سو می‌رود و تمام مردم به سوی ديگر، خلق را رها کن و فقط به دنبال علی عليه‌السلام حرکت کن.»
f_altaha
ام‌سلمه از پيامبر صلی‌الله‌عليه‌و‌آله نقل کرد که حضرت فرمودند: هرکس خدا را ملاقات کند در حالی که ولايت علی بن ابی‌طالب عليه‌السلام را قبول ندارد، مانند کسی است که بت‌پرست از دنيا رفته است.
f_altaha
ابن عباس می‌گويد: به پيامبر صلی‌الله‌عليه‌و‌آله عرض کردم: آيا بهشت جواز می‌خواهد؟ حضرت فرمودند: آری. گفتم: چه چيزی می‌خواهد؟ فرمودند: محبت علی بن ابی‌طالب عليه‌السلام
حکمت‌های نقوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام هادی علیه‌السلام (راه زندگی ۱۳)
حکمت های حسینی
سیره نبوی
دین خدا آسان است
محمد عبدالصمدی
زیارت عاشورا در نگاهی دیگر
غلامرضا حیدری‌ابهری
حکمت‌های رضوی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام رضا علیه‌السلام (راه زندگی ۱۱)
جواد محدثی
حکمت‌های عسکری: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام حسن عسکری علیه‌السلام (راه زندگی ۱۴)
جواد محدثی
مبانی تشیع (ابحاث اعتقادی)
علامه سید محمدحسین حسینی طهرانی
انتظار چیست؟ منتظر کیست؟
واحد محتوا انتشارات کتاب جمکران
حدیث نور؛ خاطراتی آموزنده از زندگانی امام خمینی(ره)
ابراهیم رستمی
۳۱۳ پیام از نهج البلاغه
سیدحمیدرضا موسوی
حکایت نامه موضوعی پیامبر (ص)
غلامرضا حیدری‌ابهری
منبرهای یک دقیقه ای (منبرهای حسینی)
مجموعه فرهنگی رسانه‌ای وارث
داستان هایی از عشق به خدا
مهدی صاحب‌هنر
حکمت‌های کاظمی: ترجمه و توضیح چهل حدیث از امام کاظم علیه‌السلام (راه زندگی ۱۰)
حکایت عطش؛ جرعه‌ای از زلال دعای ندبه
عزیزالله حیدری