کتاب پول نو؛ چگونه با کمک به دیگران ثروتمند شویم؟
خواندن نظراتمعرفی کتاب پول نو؛ چگونه با کمک به دیگران ثروتمند شویم؟
«امروزه وقتی به اطراف خود نگاه میکنیم، بسیاری از کسبوکارهای سنتی را میبینیم که در حال نابودی هستند. بسیاری از کسبوکارهای تازه تأسیس نیز به یک سال نکشیده تعطیل میشوند. وقتیکه با دقت نگاه میکنیم سرعت تأسیس کسبوکارهای جدید بسیار افزایشیافته است؛ اما چیزی که ما را حیرتزده میکند این است که سرعت شکست کسبوکارها از سرعت تأسیس آنها بیشتر شده است. درواقع بیش از آنکه تولدی رخ دهد، مرگ در حال رخ دادن است.»
کسی میتواند یک کسبوکار موفق، بدون شکست و سرشار از ایدههای نو تأسیس کند که ابتدا کاملاً با نقش آن آشنا باشد.
در کتاب «پول نو» نوشته امید جهانداری یاد میگیریم که چگونه بهعنوان دارنده یک کسبوکار، نقش خود را به بهترین شکل ممکن ایفا کنیم.
ما در بازار و در تعامل با مردم، به سه روش میتوانیم عمل کنیم:
روش اول این است که تنها هدف ما کسب درآمد باشد و در آن بههیچوجه خدمت به مردم و رفع مشکلات و نیازهایشان، دغدغه نباشد. در این مدل حتی اگر موفق نیز بشویم، دیگر نمیتوان نام فعالیت خود را یک کسبوکار بگذاریم.
روش دوم آن است که ما تنها در فکر کمک به مردم باشیم و در قبال آن هیچگونه هزینهای را از مردم دریافت نکنیم که این یک فعالیت خیریه است.
روش سوم به این صورت است که ما یک فعالیت اقتصادی داشته باشیم که به دیگران در جهت ارتقای کیفیت زندگیشان و رفع نیازهایشان کمک میکند و همچنین برای ما نیز درآمد دارد. به این نوع فعالیت که ما او را یک فعالیت همراه با ارزشآفرینی میدانیم، یک کسبوکار میگوییم.
این کتاب درباره روش سوم است. یعنی رونق دادن به کسب و کار با کمک به دیگران. نویسنده در این کتاب به شما میآموزد چگونه ایدههای خلاقانه خود را در جهت سودآوری و با کمک گرفتن و کمک کردن به دیگر افرادی که میتوانند در حوزه کاریتان مفید باشند و با صداقت داشتن و روراست بودن با مشتری طالب کالا و خدمات خود، عملی کنید.
منکرات در رابطه با خالق
ایران و اتهام نقض حقوق بشرمعصومه رمضانی
تبیین مفاهیم کاربردی و قانونی منطبق بر ملی شدن اراضیمحبوبه حجتیان
مرجع کامل شبکهبندی ANSYS ICEM CFDمسعود پهلوان
کردستان سرزمین آیین های نمایشی، انسان شناسی نمایشیوحید زارعی
المشیخه (کنزالسالکین)سیدمحمد طباطبایی بهبهانی (منصور)
عقاب نویدبخشآنا یولیت
تعادل احساسات در نوجوانانالسا نبولساین