کتاب من حسادت نمی کنم مالی ویگانت + دانلود نمونه رایگان

معرفی کتاب من حسادت نمی کنم

«من حسادت نمی‌کنم» نوشته مالی ویگانت از مجموعه کتاب‌های مهارت‌های زندگی انتشارات صابرین است که با زبانی ساده مفهوم خصلت بد حسادت را برای کودک توضیح داده است. این کتاب راهنمایی است تا به کودکان بیاموزد، حسادت چیست، فرد حسود چه ویژگی‌هایی دارد و چگونه باید از این ویژگی بد دوری کرد.

Sadaf1992
۱۴۰۳/۰۶/۲۴

خیلی کتاب عالی بود، با اینکه در اصل برای بچه هاست، اما بعضی از ما ادم‌بزرگا هم گاهی یادمون میره این نکات رو رعایت کنیم، این کتاب یه تلنگر خیلی خوبه که خودمون رو با کسی مقایسه نکنیم.

۱۴۰۲/۰۲/۰۵

خواندن این کتاب برای بزرگسالان هم بسیار مفید هست. سعی شده به سادگی حس حسادت را توضیح دهد و راهکار کمرنگ شدن این حس را معرفی کند.

رهایی از استرس؛ راهنمایی برای کاهش استرس در کودکان (مهارت‌های زندگی جلد بیستم)
کودک مهربان
دوست خوب
کریستین ای. آدامز
اندام من خوب است؛ راهنمای کودک برای انتخاب‌های سالم (مهارت‌های زندگی جلد پانزدهم)
جی.اس. جکسون
کلیدهای عادت‌دادن فرزند به کار در خانه
س‍وزان‌ واک‍ر م‍ان‍س‍ون‌
احترام
تد اونیل
کلیدهای پرورش مهارت دوست‌یابی در کودکان و نوجوانان (۲۴ مشکل اصلی دوستی و راه‌ حل‌های آن)
میشل بربا
انواع کودکان: چگونه بچه‌هایی شاد، با اعتماد به نفس و خلاق پرورش دهیم (جلد اول)
پائول تایگر
شکوفه‌های باغ بندگی: شیوه‌های انتقال مفاهیم دینی به کودکان پیش‌دبستانی
عبدالاحد اسلامی
خجالتی‌بودن بد نیست؛ چگونه کم‌رویی را به نقطه‌ی قوت تبدیل کنیم (مهارت‌های زندگی جلد هجدهم)
جی. اس. جکسون
پرسش های سخت بچه ها در مورد طلاق
مگ اشنایدر
۳۶۵ راه برای پرورش فرزندانی فوق‌العاده
شیلا الیسون
چه چیزهایی ارزشمند هستند؛ کتابی برای شناخت ارزش‌های واقعی در زندگی (مهارت‌های زندگی جلد یازدهم)
جان مارک فالکنهاین
مدرسه‌ی دوست‌داشتنی من
مایکلین ماندی
مدیریت خشم (چگونه خشم یا عصبانیت خود را مدیریت کنیم؟)
امیر قنبری
چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند
مرجان مظفری
رازهایی که یک مادر موفق باید بداند
هریت گلد هور لرنر
آدم‌ها با هم فرق می‌کنند؛ راهنمایی برای پیش‌داوری نکردن و با ارزش دانستن تفاوت‌ها (جلد بیست و دوم)
کریستین آدامز
من از عهده‌اش بر می‌آیم
سوزان جفرز
بالابردن اعتماد به نفس؛ راهنمای کودک برای داشتن اعتماد به نفس (مهارت‌های زندگی جلد دوازدهم)
کریستین آدامز