معرفی و دانلود کتاب یک بابا و یک مامان pdf + خلاصه رایگان
off
٪۵۰
subscriptionAvailable

کتاب یک بابا و یک مامان

مجموعه آن، مان، نباران (جلد اول)

۴.۱(از ۱۰ امتیاز)
مصطفی رحماندوست

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب یک بابا و یک مامان

مجموعه «آن، مان، نباران» مجموعه هفت جلدی نمایشنامه‌های کوتاه آهنگین و دارای مضامین اخلاقی و تربیتی است که برای گروه سنی «الف» سروده شده است.

این مجموعه شامل این کتاب‌ها است:

جلد اول (یک بابا و یک مامان)، جلد دوم (یک مسواک و یک دندان)، جلد سوم (یک اخمو و یک خندان)، جلد چهارم (بهار بود و زمستان)، جلد پنجم (قصه گرگ و چوپان)، جلد ششم (قصه باغ و باغبان) و جلد هفتم (قصه ابر و باران).

هرکدام از نمایشنامه‌ها با حداکثر ۳ شخصیت و بازیگر اجرا می‌شوند. برای اجرای این نمایش‌ها به امکانات خاصی نیاز نیست و کودکان ۴ تا ۷ سال می توانند آن‌ها را اجرا کنند.

مضامین این نمایشنامه‌ها اخلاقی و تربیتی است و کودکان در محیط مهد کودک و خانه می‌توانند به اتفاق همبازی‌های خود، آن‌ها را اجرا کنند و نکات تربیتی و اخلاقی را نیز یاد بگیرند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یک بابا و یک مامان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یک بابا و یک مامان
عنوان دیگر:مجموعه آن، مان، نباران (جلد اول)
موضوع:نمایشنامه، داستان کودک و نوجوانان
برچسب:مجموعه آن مان نباران، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۸، کمپین دنیای قشنگ تو - ۹۹

Green Phoenix
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۴/۱۱/۲۷

فونت نوشتاریش رو دقیقا از کجا آوردین؟؟؟؟؟ موقع خوندنش سرگیجه داشتم وااای به حال بچه هایی که تازه خوندن یاد گرفتن 😑

خانم سادات
۱۴۰۳/۱۱/۱۷

بنظر خودم، کتاب و شعر معمولی بود، ولی بنظرم دختر۶ساله‌م خیلی جذاب بود و گاهی خنده‌ش میگرفت😂 بهتره اشعار بنا به شخصیت، با صدای کلفت و یا ریز و بچگانه خونده بشه و کمی هم ریتم دار بخونیم من شعرهای آقای رحماندوست...بیشتر

۱۴۰۰/۰۴/۱۴

بسیار خوب رابطه پدر ومادرش به کودک آموزش می دهد

شاداب و سرسبز
۱۳۹۹/۰۶/۱۱

در مورد پدر مادر بود و شعر مانند بود؛ ولی من اصلا خوشم نمیومد بعضی جاهاشم شعرش یه جوری میشد!

zahra gol
۱۳۹۹/۰۵/۰۶