کتاب دشت شقایق ها
خواندن نظراتمعرفی کتاب دشت شقایق ها
کتاب دشت شقایقها خاطرات سربازی محمدرضا بایرامی در دوران دفاع مقدس است. بایرامی در این کتاب خاطرات روزانه خود از دوران خدمت در جبهه و قسمتهای مخابرات و ادوات را نوشته است.
«با محیط احساس غریبی میکنم. محیطی که بیابانی است سوخته و خالی. نه آبی نه رودخانهای نه علفی و نه حتی یک آشنا که به دیدارش دل خوش داشته باشی. همه با من غریبهاند و من با همه، حتی با خودم. تنها چیزی که به شدت ملموس است گرماست و گرما؛ گرمایی که کلافه میکند. تمام لباسهایم خیس شدهاند، خیسِ خالی و من هیچ نمیدانم که چند روز طول خواهد کشید تا به چنین وضعی عادت کنم. فقط میدانم که هرچه زودتر، بهتر.
شب است و هوا عجیب تاریک. تقسیم شدهایم و منتظر که ماشین بیاید دنبالمان و ببردمان. از بچههای پادگان فقط شهرام اسکندری با من مانده است. مابقی پخش و پلا شدند و چه سخت بود لحظه جدایی. بالاخره، سه ماهی را با هم سر کرده بودیم؛ خوش و ناخوش و حالا باید همدیگر را ترک میکردیم، الی الابد، و مگر تصادفی، تا باز دیداری رخ دهد با بعضی و چه سختتر بود لبخند زورکی هنگام وداع. دلت میخواست گریه کنی، اما لبخند میزدی به ناچار. که محل گریه نبود و تو، نه خروس بیمحل.»
کتاب خوبیه اما عالی نیست. مطالب کتاب,مقطعه و یه جاهایی میره روی اعصاب