معرفی و دانلود رایگان کتاب مجموعه اشعار قاآنی

قا آنی
انتشارات:
طاقچه

معرفی کتاب مجموعه اشعار قاآنی

میرزا حبیب الله شیرازی متخلص به قاآنی فرزند محمدعلی گلشن از شعرای نامدار عهد قاجار است. وی در سال ۱۲۲۳ هجری قمری در شیراز متولد شد، تحصیلات مقدماتی را در شیراز گذراند. او در اوان جوانی عازم مشهد شد تا در آنجا به ادامه‌ی تحصیل بپردازد. در سفر به تهران شعری در مدح فتحعلی شاه سرود و از وی لقب مجتهد الشعرا گرفت. قاآنی در ادبیات عرب و فارسی مهارت کافی یافت و به حکمت نیز علاقه‌ی سرشاری داشت. او با زبانهای فرانسه و انگلیسی نیز تا حد زیادی آشنایی داشت. همچنین در ریاضیات، کلام و منطق نیز استادی مسلم به شمار می‌رفت. دیوان اشعار وی بالغ بر بیست هزار بیت است. او کتابی به نام پریشان به سبک گلستان در نثر نگاشت. قاآنی در سال ۱۲۷۰ هجری قمری در تهران وفات یافت و درحرم حضرت عبدالعظیم مدفون شد. آثار او در این مجموعه عبارتند از قصاید، غزلیات، ترکیب‌بندها، ترجیع‌بند، مثنوی، قطعات، رباعیات.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مجموعه اشعار قاآنی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمجموعه اشعار قاآنی
فرمت کتابEPUB
قیمت کتابرایگان

S
۱۳۹۶/۰۵/۰۱

میرزا حبیب الله شیرازی متخلص به قاآنی فرزند محمد علی گلشن از شعرای عهد قاجار. کتاب شامل قصاید که اکثرشان در مدح شخصیتهای زمان و تا حدودی پیامبر و حضرت علی علیه السلام . و همچنین غزل,رباعی, ترجیع بند و مثنوی است. ... گر...بیشتر

:(Nahid):

|هیـچِ‌مطلقـ|
بتا تو عید منی من ترا شوم قربان
کیست آن صورتگر ماهرکه بی‌تقلید غیر این همه صورت برد بی‌علت و آلت به‌ کار
S
بارد چه؟ خون! که؟ دیده! چسان؟ روز و شب! چرا؟ از غم! کدام غم؟ غم سلطان اولیا نامش که بد؟ حسین! ز نژاد که‌؟ از علی مامش که بود؟ ‌فاطمه‌ جدش که‌؟ ‌مصطفی! چون شد؟ شهید شد! به کجا؟ ‌دشت ماریه کی‌؟ عاشر محرم، پنهان‌؟ نه برملا شب کشته شد؟ ‌نه ‌روز چه هنگام‌؟ ‌وقت ظهر شد از گلو بریده سرش؟ نی نی از قفا سیراب کشته شد؟ ‌نه! کس آبش ‌نداد؟ داد! که شمر از چه چشمه‌؟ ز سرچشمهٔ فنا مظلوم شد شهید؟ بلی جرم داشت؟‌ نه کارش چه بد؟ هدایت‌، یارش‌ که بد؟ خدا
چڪاوڪ
یارب دعای بندهٔ خود مستجاب خواه