معرفی و دانلود کتاب چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند + خلاصه رایگان

انتشارات:
شادن پژواک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند

«چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند» کتابی به قلم ادل فبر و الین مازیلیش با موضوع روان‌شناسی کودک است. در این اثر نویسندگان بر موضوع یادگیری در کودکان تمرکز دارند و به والدین می‌آموزند که از چه کلام و لحنی استفاده کنند تا کودکشان بیشترین یادگیری را داشته‌باشد. و چگونه عواملی که مانع از یادگیری در کودکان است را شناسایی و سعی کنند آنها را درون کودک از بین ببرند.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابچگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند
نسخۀ صوتیخرید کتاب صوتی چگونه با کودکان صحبت کنیم تا یاد بگیرند

mohammad sem
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۳/۱۰/۱۸

من خوشم نیومد و زیاد ازش چیزی نتونستم برداشت کنم. کتاب های تربیتی خیلی بهتری هستش

بریده‌هایی از کتاب

marya
دکتر هیم. جی. جینوت می‌گوید: تنبیه مانع از بدرفتاری نمی‌شود فقط باعث می‌شود فرد خلافکار محتاط‌تر عمل کند و در پنهان کردن رد پا ماهرتر شود و با مهارت از جرم شناخته‌شده فرار کند. وقتی کودکی تنبیه می‌شود تصمیم می‌گیرد دقیق‌تر شود، نه درستکارتر و مسئول‌تر.
marya
دکتر البرت باندورا می‌گوید: تنبیه می‌تواند بدرفتاری را مهار کند، اما رفتار قابل پذیرش را آموزش نمی‌دهد و قادر نیست میل به بدرفتاری را کاهش دهد.
marya
هرگز براساس توانایی‌های تحصیلی به دانش‌آموزان برچسب نزنید: «زیر متوسط ... باهوش ... کودن» هر کودکی، کند یا فرز، احتیاج دارد به عنوان «دانش‌آموز» مورد توجه قرار گیرد و تشویق شود که لذت کشف را به میزان هوش و استعداد خود تجربه کند و از این پیشرفت خشنود شود.
marya
اگر می‌خواهید چرخ‌های خلاقیت به چرخش خود ادامه دهند باید به هر ایده‌ای خوشامد بگویید، مهم نیست تا چه حد بی‌مزه است.
marya
هر چه بیشتر آنان را در موقعیتی قرار دادم تا تصویر مثبتی از خودشان داشته باشند، دگرگونی و تغییر رفتار در آنها مشهودتر شد
marya
هر کودکی احتیاج دارد که چندین چهره داشته باشد؛ لحظه‌ای خجول و کناره‌گیر، لحظه‌ای دیگر پرهیاهو و بی‌قرار؛ لحظه‌ای آرام و متفکر، لحظه‌ای بعد فرز و چابک؛ لحظه‌ای سرسخت و ناسازگار، لحظه‌ای دیگر انعطاف‌پذیر. کودک دوست ندارد در یک حالت باقی بماند. همیشه در حال تغییر است و همیشه برای رشد و دگرگونی ظرفیت دارد.
چگونه با کودکان صحبت کنیم تا گوش دهند و چگونه گوش دهیم تا کودکان صحبت کنند
بهترین کلیدهای تغذیه برای کودک و نوجوان
کارولین مور
۱۰ روز تا داشتن کودکی سازگارتر و آرام‌تر
جفری برنشتاین
راهنمای کامل والدین (جلد ۱)
رابین گلداستین
آموزش محبت آمیز کودکان