معرفی و دانلود کتاب دانستن و به‌کاربردن؛ چگونه دانسته‌هایتان را عملی کنید + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب دانستن و به‌کاربردن؛ چگونه دانسته‌هایتان را عملی کنیدsubscriptionAvailable

کتاب دانستن و به‌کاربردن؛ چگونه دانسته‌هایتان را عملی کنید

۴.۴(از ۹ امتیاز)
انتشارات:
شادن پژواک

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب دانستن و به‌کاربردن؛ چگونه دانسته‌هایتان را عملی کنید

کنت بلانچارد در کتاب «دانستن و به‌کاربردن» در سه درس به شما می‌آموزد که چگونه دانسته‌هایتان را در هر زمینه‌ای عملی کنید تا به کمال کامیابی برسید.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دانستن و به‌کاربردن؛ چگونه دانسته‌هایتان را عملی کنید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:دانستن و به‌کاربردن؛ چگونه دانسته‌هایتان را عملی کنید
تعداد صفحه‌ها:۸۷ صفحه
قیمت کتاب:۲۲۰۰۰ تومان

سهيل قهرمانی
۱۳۹۹/۰۹/۰۲

باورم نمیشه چه فضای گیرایی داشت کتاب کتاب در قالب تعریف فرایندی که برای خود نویسنده رخ داده تا بفهمه چطور شکاف بین دانستن و عمل رو پوشش بده توضیح میده. همچین آموزه ها واقعا کاربردی هست

۱۳۹۹/۱۱/۲۹

واقعا شگفت انگیزه، برای اکثرمون این اتفاق افتاده که هر چی خوندیم و دوره و کلاس رفتیم از یادمون رفته. بعد خوندن این کتاب مطمئن شدم کلی از اون کلاسا و دوره هارو اصلا نباید شرکت میکردم. در هر نقطه...بیشتر

۱۴۰۵/۰۱/۲۷

به عقیده ی من دانستن برای دانستن جهل است. دانستن برای عمل کردن است. این کتاب مارا از حمال اطلاعات بودن، به عملگرا بودن هدایت می کند.

۱۳۹۹/۱۲/۰۲

پیشنهاد میکنم

بریده‌هایی از کتاب

نادر
اگر نتوانی آنچه را که می‌دانی به کار ببندی دیگر فایده‌ی دانسته‌هایت چیست؟»
seyed
«ذهن بشر – هر کسی، اعم از تو و من- در روند دائمی انجام یک یا دو کار است: یا در حال یادگیری مطلبی جدید است و یا در حال فراموش کردن است. اگر از مطلبی غفلت کنیم، خیلی زود آن را فراموش می‌کنیم. وقتی با تکرار دوره‌ای بر مطلبی تمرکز کنیم، آن را به خاطر می‌آوریم.»
seyed
ما باید تصمیم بگیریم که چه مطلبی را لازم است یاد بگیریم تا به این ترتیب به ما در عملکرد بهترمان کمک شود و بتوانیم با انرژی به آن عمل کنیم.»
Iman Akbari
یادگیری، سفری است از «دانستن» به «عمل کردن»
بهاره مظاهری
می‌گویند که ساختمان مغزی با مقدار کمی از مطالب که بر اثر تکرار دوره‌ای به‌طورکامل بر آن تسلط یافته باشند، بیشتر تحت تأثیر قرار می‌گیرد تا با خواندن بیست کتاب که فقط یک بار خوانده شود. عادت شرکت در سمینار فقط برای یک بار یا خواندن کتاب فقط برای یک بار، درحالی‌که خودتان را در معرض اطلاعات جدید قرار می‌دهید، فقط عادت فراموش کردن را در شما ایجاد می‌کند. با این کار خودمان را طوری آموزش می‌دهیم که بدانیم و عمل نکنیم. این درست بر عکس آن چیزی است که باید انجام دهیم.»
Hossein Soufi
ماهی‌ها در بدنشان دستگاه دیده‌بانی دارند که به آن‌ها کمک می‌کند فقط آن‌قدر که نیاز دارند آب دریافت کنند و نه بیشتر. این کاری است که ما انسان‌ها نیز می‌توانیم انجام دهیم؛ وقتی با اطلاعات زیادی که امروزه در دسترس است مواجه‌شدیم، به این شکل با آن‌ها برخورد کنیم
javad
کلید کار، تکرار دوره‌ای است، و: مردم باید کمتر، بیشتر یاد بگیرند نه بیشتر، کمتر یاد بگیرند.
Iman Akbari
کشف مطالب جدید، لذت بیشتری دارد تا اینکه بخواهید برای به کارگیری آنچه هم‌اکنون می‌دانید تلاش کنید. شاید به همین دلیل است که تبدیل به معتادان معلومات شده‌ایم
Iman Akbari
با یک ذهن مثبت باز. دانه‌هایی که در خاک خوب کشت می‌شوند، چند برابر بیشتر محصول می‌دهند.
به زبان تد، رازهایی برای ارائه یک سخنرانی به یاد ماندنی
راهکارهای هوشمندانه؛ ۶۸ تکنیک برای طوفان فکری حل مسئله و تصمیم‌گیری
دیوید کاتن
انسان و معجزه ی هدف
ابراهیم علی عزیزی
جهشی به سوی تفکر (تغییر زندگی در ۹۰ روز)
جان مکسول
اسرار سخنرانی و ارائه‌های استیو جابز
کارماین گالو
گاو بنفش
بهار صادقیان
زندگی ات را ۸۰/۲۰ کن؛ چگونه با تلاش کمتر، کار بیشتری انجام داده و زندگی خود را تغییر دهید
دیمون زاهاریادس
انحراف ناپذیر