کتاب گزیده اشعار شیون فومنی
خواندن نظراتمعرفی کتاب گزیده اشعار شیون فومنی
میر احمد سید فخری نژاد، مشهور به شیون فومنی، از شاعران محبوب و مشهور شمال ایران است.
شیون فومنی به عنوان یکی از شاعران موفق دو زبانه در حوزه شعر محلی و بومی گیلکی را که داشت در محاق فراموشی قرار میگرفت سینه به سینه تا آنسوی مرزهای کشورمان اشاعه داد و از سوی دیگر در حوزه شعر فارسی با انتشار مجموعههای شعر فارسی و ارائه قالبهای معمول و مرسوم شعر فارسی از شاعران تأثیر گذار و توانای شعر معاصر بشمار میرود. تحقیق و پژوهش در زمینهٔ فرهنگ، و ادب گیلان و ارائه مجموعه اشعار گیلکی در قالب غزلیات، منظومهها و دو بینیهای محلی است از جمله آثار اوست. علاوه بر اینها، ترانه سرایی یکی از جنبههای ادبی و هنری شیون است که با مهارت، چیرگی و تسلط بر موسیقی، آواها و ملودیهای محلی و فارسی از وی بهعنوان موفقترین شاعر ترانه سرا شناخت که در این حوزه ترانههای متعددی از وی به وسیله خوانندگان نامور خوانده شده، نام برده شدهاست .
این مجموعه با همکاری گنجور گردآوری شده است.
گفتوگوی اختصاصی با مجتبی شکوری
مجتبی شکوری
سم شناسی کازارت و دول: علم پایه سموم، ویرایش نهم (زبان اصلی)دعای ابوحمزه ثمالیمهدی سماواتی
دعای سحر (سید قاسم موسوی قهار)سید قاسم موسوی قهار
دعای سحرعباس صالحی
دعای افتتاحشیخ حسین الاکرف
دعای مجیرمهدی سماواتی
متن کامل قرآن کریمناصر مکارم شیرازی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها حرف میزنندمرضیه صادقی
رادیو رو طاقچه؛ کتابها میخندندمرضیه صادقی
رایگان
شیون فومنی بینظیره مخصوصا شعرای گیلکیش.
تی جان قربان شیون جان
کو ستاره فاندرم تی چومانه سویه نده ؟ شیون بزرگ... 💕💕💕 خیلی ممنون بخاطر این کتاب
شعرهای زیبایی بودند
عالی بود مخصوصا شعر های گیلکی
نظری ندارم
عاااااااااااالی
بعضی از شعرهای شیون فومنی به شدت زیباست، به طوری که من را شگفتزده کرد. یکی از بهترین شاعران دو زبانه.
عشق زیبا نیست وقتی دیر میخواند دلم/ چون خروس بی محل شبگیر میخواند دلم/ بر تنش نقش نیامد خالکوبی عاشقی/ نقش بی یال و دمی را شیر میخواند دلم/ این شعر آقای فومنی بی نظیره ولی کامل یادم نمیاد آیا
خیلی زیبابود ,تمام اشعارش دوس داشتم