کتاب زندگی شاکرانه؛ ۱۲۱ تکنیک سپاسگزاری
خواندن نظراتمعرفی کتاب زندگی شاکرانه؛ ۱۲۱ تکنیک سپاسگزاری
مجید حلاجی در «زندگی شاکرانه» ۱۲۱ تکنیک سپاسگزاری را گردآورده است که به شما کمک میکند زندگی بهتر، پربارتر و زیباتری داشتهباشید.
مهربانی اتفاقی!
عشق و آرامش را با دیگران تقسیم کردن مفهوم زندگی سپاسگزارانه است.
امروز بیهیچ دلیلی برای شخصی کاری انجام بدهید. خواه آن فرد کاملاً غریبه باشد، خواه کسی باشد که او را عمری است میشناسید.
میتوانید توی ذهنتان افراد را بهصف کنید و ناگهان روی یکی توقف کنید. آن فرد، انتخابشدهٔ شما برای مهربانی اتفاقی خواهد بود. میتوانید از خانه خارج شوید و بر اساس شهودتان عمل کنید. انتخاب فرد از هر طریقی که شما بخواهید ممکن است، بهشرط آنکه نیت انجامش را داشته باشید.
پس همین الآن نیت کنید و فردی را برای مهربانیتان انتخاب کنید. برایش کاری انجام دهید و بدانید که همواره نیکیتان به سمت شما برمیگردد.
بی وقفه یاغی
سجاد طهماسبی
روابط شادمانهشریشری راویشانکار
هنر زندگیباب پراکتور
دختری در مهزینب نادری
هفت مسیر معنوی به سوی خداجوآن بوریسنکو
خوشبختی در ذهن شماست (هشت راز ضروری برای داشتن زندگی بدون حسرت و تأسف)استیون پالن
حقوق اداری و کرامت انسانیسیدپدرام پوربهادر
قدرت کنترل ذهن و تفکرکریستین اچ. گودفروی
تک نسخه کامیابیاندرو متیوس
مولانا و حکایت رنج انسانناصر مهدوی
خاطرات شخصی ژان دارکمارک تواین
کوراکا، قاتل بالدار (نبرد هیولاها، ششگانهی نهم، عصای وارلاک؛ جلد پنجاه و یکم)آدام بلید
مهندسی و برنامه ریزی ذهنعلیرضا میری
بهبود سرطان مبتنی بر توجه آگاهیلیندا کارلسون
باران عشق سپاس گزاریجویس مایر
وحدت عارفانهمسیحا برزگر
ضربههای شفابخشجک کنفیلد
هفت خان رستمابوالقاسم فردوسی
عوامل موثر بر اثربخشی حلقه های کنترل کیفیتپریناز رحیمیان
هر نفسی که فرو می رود،ممد حیات است و مفرح ذات... پس در هر نفس،دو نعمت موجود است و بر هر نعمت،شکری واجب... چقدر زیباست این کلمات...
خدایا شکرت که این کتاب را سره راهم قرار دادی با تمام وجود سفارش به خرید این کتاب میکنم به تکنیک 5 نرسیده بودم که سر تا پا انرژی شدم چون تا رسیدن به همین 5 تکنیک نیم ساعت طول کشید
از تکنیک هاش خوشم اومد..بنظرم عالی بود چون بعضی از مطالبش منو به فکر فرو میبرد.