کتاب کودک بهانه گیر و آنچه والدین باید بدانند
انتشارات:نشر کیانافراز
دستهبندی:
امتیاز:بدون نظر
معرفی کتاب کودک بهانه گیر و آنچه والدین باید بدانند
چرا فرزند من رفتاری متفاوت با کودکان دیگر دارد؟ فرزند من مانند فرزند دوستانم عمل نمیکند. آنها شبها راحت میخوابند. بهنظر نمیرسد دوستانم مانند من در نگهداری از فرزندانشان مشکل داشته باشند. کدام راه اشتباه را دنبال کردم؟
«کودک بهانه گیر و آنچه والدین باید بدانند» نام کتابی در زمینه روانشناسی کودکان به قلم ویلیام و مارتا سیرز است که به این سوالات شما پاسخ خواهد داد. شما با خواتندن این کتاب و راهکارهای ان با خیلی از رفتارهای مبهم کودک خود و شیوه های برخورد با آنها آشنا خواهیدشد.
بخشی از کتاب:
«مادران به اجرای روشهای مادرانه نیاز دارند، مادران نوآموز، خود را در نمایشنامهای جدید میبینند که معتقدند «فرزند من نیازهای فراوان دارد؛ ارزش تأمین آنها از توجه به خودم بالاتر است.» طبیعی است که باید تأمین نیاز کودک را بالاترین وظیفهٔ خود بدانید، اما به این معنی نیست که تأمین نیاز خود را در پایینترین سطح قرار دهید. تا زمانی که شما انرژی نداشته باشید، قادر نخواهید بود از فرزندتان، فردی مقتدر سازید.
در درجهٔ اول، آنچه که در اجرای روشهای تربیتی مؤثر است، توجه شما به وضعیت جسمانی و روحی خودتان است. جدولی طرح کنید و نیاز خود را در قسمتی از جدول مشخص کرده و نیاز فرزندتان را در قسمت مقابل آن مشخص کنید. با اجرای این روش متوجه خواهید شد که بهراحتی خواستهٔ خود و فرزندتان تأمین میشود.
من به تجدید قوا و فضای باز برای استراحت نیاز داشتم. با این وجود کودک من نیز به آغوش و حرکات فیزیک من نیاز داشت. بنابراین نیم ساعت را در صبح به قدم زدن اختصاص میدادم. او را در اسلینگ قرار داده وبه همراه آن به اطراف میرفتم. این روش برای ما (من و کودکم) جالب بود. علاوه بر این، دیدن گلها، درختان، کودکان و مردم، او را به وجد آورده بود. و موجب شده بود که بهانهگیری را فراموش کند.»
قطاری به مقصد دیروز
خشایار خدیور