کتاب روانشناسی عاشق و معشوق در غزل حسین منزوی
معرفی کتاب روانشناسی عاشق و معشوق در غزل حسین منزوی
کتاب روانشناسی عاشق و معشوق در غزل حسین منزوی نوشتهٔ امیر عزیزی در انتشارات آنان چاپ شده است.
درباره کتاب روانشناسی عاشق و معشوق در غزل حسین منزوی
عاشق و معشوق از عناصر اصلی تشکیل دهنده غزل بوده و هستند و گویی بدون عاشق و معشوق غزل چندان مورد توجه مخاطب نیست، هر چند ما شاهد غزلهای اجتماعی و سیاسی و... بودهایم؛ اما ظاهرا مغازله همان رابطه عاشق و معشوق است که در فرم و قالب غزل جایگاهی خاص دارند و شاید این قالب خلق شده است تا عاشق و معشوق در آن نقش بازی کنند. به هرحال شناخت روابط عاشق و معشوق و ویژگیهای روحی و روانی آن میتواند برای مخاطب جذابیت داشته و ارزش آثار ادبی را نیز برای او که به صورت هنرمندانه نشان داده شده چند برابر کند و از محدود جلوهکردن این دو عنصر (عاشق و معشوق) کاسته و به آن عمق بیشتری بخشد.
کتاب روانشناسی عاشق و معشوق در غزل حسین منزوی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به علاقهمندان به شعر فارسی، بهویژه غزل پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب روانشناسی عاشق و معشوق در غزل حسین منزوی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | روانشناسی عاشق و معشوق در غزل حسین منزوی |
| موضوع: | پژوهش ادبی، شعر کلاسیک |