کتاب سفر به بهشت برین
خواندن نظراتمعرفی کتاب سفر به بهشت برین
«سفر به بهشت برین» داستان تجربه نزدیک به مرگ فوقالعاده یک پزشک و بازگشت دوبارهاش به زندگی را روایت میکند.
دکتر مری سی نیل که جراح ارتوپد فارغ التحصیل از دانشگاه UCLA، مادری مهربان و همسری نمونه است در یکی از رودخانههای کشور شیلی در جریان حادثه قایقرانی غرق میشود. قایق او در یک جریان تند آب واژگون شده و او را کامال زیر آب قرار میدهد. با وجود تلاش فراوان برای بیرون آوردن مری از زیر قایق متأسفانه او در زیر آب دچار خفگی شده و میمیرد. سفر به بهشت برین، داستان فوق العادهای است که در آن مری یک مسافرت معنوی از زندگی زمینی به مرگ و سپس به زندگی جاودانه را تجربه میکند. او از تمام جزئیات قرار گرفتن در بهشت و ارتباط با فرشتگان و بالاخره دانستن این موضوع غمانگیز که هنوز وقت آمدن او به دنیای دیگر و ترک همیشگی زمین نرسیدهاست، صحبت میکند. مری درباره معجزهای که در این مقطع از زمان برایش اتفاق میافتد صحبت میکند. کسب چنین تجربهای زندگی مری را به طور کامل عوض میکند، به خصوص که میفهمد وظیفه و مسئولیتش روی کره زمین چیست. درک او از خدا و رابطهاش با حضرت مسیح در این تجربه نزدیک به مرگ برای او مفهوم بسیار واضح و روشنی به خود میگیرد.
مطالب این کتاب امید و کنجکاوی تازهای در مورد بهشت، ایمان داشتن و در کنار خداوند قرار گرفتن را در خواننده بیدار میکند.
تجربه زندگی بعد از مفارقت از جسم دکتر نیل در مراجع و محافل بسیار معتبر و همچنین مصاحبههای تلویزیونی و رادیویی مورد بحث و گفتوگو بودهاست.
فرصتی دوباره
تعادل احساسات در نوجوانانالسا نبولساین
شواهدی بر زندگی پس از مرگجفری لانگ
اصول اساسی؛ زندگی و کارری دالیو
قدرت حافظه درخشانتونی بوزان
توصیه نمیکنم در کل کتاب اندازه یک صفحه تجربه مرگ بود آن هم فقط چند تا موجود نورانی دیده اول کتاب تا آخر فقط زندگی نامه خودشو گفته وقتتونو هدر ندید
بسیار جالب و خوب ولی کتاب های زیادی در این مورد هست انتظار هست کتاب های بیشتری در این خصوص در برنامه بی نظیر طاقچه یافت شه
اگه من میخاستم این کتاب رو تو طاقچه معرفی کنم هر کی براش بعد از مرگ مهمه و جواب این سوال که بعد مرگ چی میشه و این مدل سوالهای که علم جوابی براش نداره این کتاب و کتابهای مشابه