معرفی و دانلود کتاب روش‌های ساده مدیریت استرس pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب روش‌های ساده مدیریت استرس

کتاب روش‌های ساده مدیریت استرس

۳.۱(از ۲۵ امتیاز)

معرفی کتاب روش‌های ساده مدیریت استرس

استرس واکنش فیزیولوژیک بدن ماست که می‌تواند تعادل روانی ما را بهم بزند و به زبان ساده‌تر، نشاط و پویایی زندگی‌مان را تحت تاثیر قرار دهد. از آنجایی که استرس می‌تواند باعث مشکلات زیادی شود باید قدرت مدیریت آن را داشته باشیم و چون نمی‌توانیم آن را حذف کنیم باید آن را مدیریت کنیم. کتاب «روش‌های ساده مدیریت استرس» تالیف پرومود باترا سعی دارد با ارائه مطالب ساده، عملی و تصاویر طنزآمیز نکاتی را در قالب کنترل استرس در زندگی روزمره به ما بیاموزد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب روش‌های ساده مدیریت استرس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابروش‌های ساده مدیریت استرس
موضوعروان‌شناسی عمومی
نویسندهپرومود باترا
مترجممهدی نادری‌فر، زهرا حسنی
انتشاراتتیمورزاده
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۷/۰۲
فرمت کتابPDF

۱۴۰۴/۱۰/۱۶

به نظرم این کتاب در حد آموزش به صورت ساده و قابل فهم برای سنین ۱۰ تا ۱۵ سال میتواند کمک کننده باشد

زبان بدن به زبان آدمیزاد (ایجاد ارتباط بی کلام)تصویر جلد کتاب زبان بدن به زبان آدمیزاد (ایجاد ارتباط بی کلام)
االیزابت کونکه
دستورالعمل آموزشی - درمانی؛ بهسازی فعال حافظهتصویر جلد کتاب دستورالعمل آموزشی - درمانی؛ بهسازی فعال حافظه
علی‌اکبر ارجمندنیا
سازگاری با تغییرات ناخواستهتصویر جلد کتاب صوتی سازگاری با تغییرات ناخواسته
ام.جی. ریان
بررسی و تحلیل مبانی رفتار سازمانی کارمندان دولتتصویر جلد کتاب بررسی و تحلیل مبانی رفتار سازمانی کارمندان دولت
زینب میرجانی
ظروف دورریختی(مجموعه کاردستی‌های خلاق؛۱)تصویر جلد کتاب ظروف دورریختی(مجموعه کاردستی‌های خلاق؛۱)
طاهره عرفانی
بازی جوانمردانهتصویر جلد کتاب بازی جوانمردانه
ایو رادسکی
زندگی مشترک و حد و مرزهایشتصویر جلد کتاب زندگی مشترک و حد و مرزهایش
هنری کلاود
مهارت‌های اساسی زندگی اجتماعی - اخلاقیتصویر جلد کتاب مهارت‌های اساسی زندگی اجتماعی - اخلاقی
خسرو امیرحسینی
نگرش یعنی همه چیزتصویر جلد کتاب صوتی نگرش یعنی همه چیز
جف کلر
چگونه ذهن افراد را مانند یک کتاب بخوانیم؟تصویر جلد کتاب چگونه ذهن افراد را مانند یک کتاب بخوانیم؟
جیمز ویلیامز
رازهای زندگی برتر (پیشنهادها و توصیه‌هایی برای زندگی شاد و فوق‌العاده)تصویر جلد کتاب رازهای زندگی برتر (پیشنهادها و توصیه‌هایی برای زندگی شاد و فوق‌العاده)
قاسم عبدالهی
تحلیل رفتارمتقابل (T.A) به زبان سادهتصویر جلد کتاب تحلیل رفتارمتقابل (T.A) به زبان ساده
سعید بهزادی فر
دنیای اثر جرمی (جلد اول؛ افشاگری)تصویر جلد کتاب دنیای اثر جرمی (جلد اول؛ افشاگری)
درو کارپیشین
۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دام‌ها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آن‌ها را از بین ببرید!تصویر جلد کتاب ۵۴ دام در روابط بین زن و شوهر؛ چگونه این دام‌ها را در زندگی زناشویی خود بشناسید و آن‌ها را از بین ببرید!
شمس‌الدین حسینی
باج‌خواهی عاطفیتصویر جلد کتاب صوتی باج‌خواهی عاطفی
دونا فریزییر
سیاوش در سایهتصویر جلد کتاب سیاوش در سایه
م‍ی‍ت‍را داور
خواص برخی میوه ها، سبزیجات و گیاهانتصویر جلد کتاب خواص  برخی میوه ها، سبزیجات و گیاهان
سید راشد اخوت
پرتوی از اندیشه آیت الله طالقانیتصویر جلد کتاب پرتوی از اندیشه آیت الله طالقانی