معرفی کتاب امپراتوری هوس
کتاب امپراتوری هوس نوشته رینا کنت و ترجمه نازیلا ایرانلو است؛ رمانی پرتنش که از دل یک رابطهی خصمانه، گذشتهای پنهان و پیوندی خانوادگی پیش میرود. ماجرا از زنی آغاز میشود که پس از سالها میفهمد دخترش زنده است، اما برای نزدیکشدن به او باید با مردی روبهرو شود که هم پدر آن دختر است و هم دشمنی قدیمی و خطرناک. این کتاب را سنجاق منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب امپراتوری هوس
کتاب امپراتوری هوس از رینا کنت بر محور کشمکشی عاطفی و روانی شکل گرفته است که گذشته و حال را مدام به هم گره میزند. هستهی اصلی داستان، رابطهی آسپین و کینگزلی شاو است؛ دو شخصیتی که میان نفرت، کشش، سوءتفاهم و زخمهای قدیمی گرفتار ماندهاند. روایت از همان ابتدا فضایی پراضطراب میسازد: یک آشنایی مبهم در نوجوانی، بارداری، فقدان، و بعد کشف دوبارهی حقیقتی که همهچیز را بههم میریزد. آنچه این خط داستانی را جلو میبرد فقط یک رابطهی عاشقانه نیست، بلکه نبردی بر سر قدرت، کنترل، حافظه و حقِ حضور در زندگی دختری است که هر دو به شکلی متفاوت به او گره خوردهاند.
کتاب امپراتوری هوس فقط بر اتفاقهای بیرونی تکیه ندارد و بخش مهمی از کشش خود را از برخورد شخصیتها میگیرد. آسپین زنی است که تجربهی فقر، خشونت و بیپناهی او را سرسخت و دفاعی کرده است. در مقابل، کینگزلی مردی بانفوذ، سرد و سلطهجوست که حضورش همزمان تهدیدکننده و تعیینکننده است. داستان در دو بازهی زمانی حرکت میکند و از خلال این رفتوبرگشتها، لایههای پنهان رابطهی آنها و تأثیر گذشته بر اکنون روشنتر میشود. فضای عمارتهای مجلل، شرکت حقوقی، مهمانیهای پرزرقوبرق و در سوی دیگر خاطرهی محلههای فقیر و زندگی ناامن، تضادی میسازد که در سراسر روایت باقی میماند. این تضاد فقط پسزمینه نیست؛ بخشی از منطق شخصیتها و تصمیمهایشان را توضیح میدهد.
خلاصه داستان امپراتوری هوس
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
داستان با آسپین آغاز میشود؛ دختری نوجوان که در شبی پرآشوب وارد مهمانیای میشود که قرار نیست برای او فقط یک خاطرهی گذرا باشد. همان شب، برخوردی سرنوشتساز با مردی ناشناس مسیر زندگیاش را تغییر میدهد. سالها بعد آسپین درمییابد دختری که تصور میکرده از دست رفته، زنده است. این کشف او را دوباره به زندگی کینگزلی شاو میکشاند؛ مردی قدرتمند و بیرحم که حالا نهفقط پدر دخترش، بلکه رئیس او و رقیب مستقیمش هم هست. از اینجا داستان به میدان درگیریهای قدیمی، حقیقتهای پنهان و رابطهای تبدیل میشود که هم ویرانگر است و هم گریز از آن آسان نیست.
چرا باید کتاب امپراتوری هوس را بخوانیم؟
دلایل خواندن امپراتوری هوس را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب رابطهای پرتنش را نشان میدهد که گذشتهی مشترک و دشمنی فعلی، آن را پیچیدهتر کرده است.
- داستان از خلال دو بازهی زمانی پیش میرود و بهتدریج علت فاصلهها، سوءتفاهمها و زخمهای میان شخصیتها را روشن میکند.
- خواننده با شخصیتی زن روبهرو میشود که تجربهی خشونت و فقر، نگاه او به اعتماد و بقا را شکل داده است.
- کتاب تقابل قدرت عاطفی و قدرت اجتماعی را در یک خانواده و یک محیط کاری کنار هم قرار میدهد.
- روایت، کشش خود را فقط از ماجراهای عاشقانه نمیگیرد و بر مسئلهی مادری، فقدان و بازپسگرفتن جایگاه نیز تکیه دارد.
خواندن امپراتوری هوس به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای عاشقانهی پرتنش که رابطهی شخصیتها در آن با دشمنی و کشش همزمان پیش میرود.
- خوانندگانی که به داستانهای شخصیتمحور با گذشتههای زخمخورده و تصمیمهای دشوار علاقه دارند.
- کسانی که از روایتهای مبتنی بر رازهای خانوادگی و بازگشت گذشته به زمان حال لذت میبرند.
- مخاطبانی که دوست دارند در کنار خط عاطفی، درگیری بر سر قدرت، کنترل و جایگاه خانوادگی را هم دنبال کنند.
- علاقهمندان به داستانهایی که در آن تضاد طبقاتی و تفاوت جهان شخصیتها بر مسیر رابطه اثر میگذارد.
بخشی از کتاب امپراتوری هوس
«- خوب گوش کن افسونگر، تو امشب باید تا صبح منو همراهی کنی.
- چرا باید همچین کاری بکنم؟
- یا کاری که گفتمرو میکنیم و یا من توی یه زیرزمینی که هیچکس پیدات نکنه زندانیت میکنم. تو اونجا میمونی تا هروقتی که کارگرهای عمارت بیان پیدات کنن. که البته اگه اشتباه نکنم احتمالاً یه چند روزی طول میکشه. بستگی به این داره که چه زمانی ساکنین عمارت از توی زیر زمین چیزی بخوان.
دستهایم را مشت کردم. اما وقتی که دیدم توجه او به دستهای مشتشدهام جلب شد مشتم را به آرامی باز کردم. او هنوز نمیدانست که این روشهای ترساندن روی من اثری نداشتند. زیرا سالها پیش من آنها را از پدرم به خوبی یاد گرفته بودم.
- گزینه سومی وجود نداره؟ مثلاً اینکه تو ولم کنی، من برم پی کارم؟
- نه چون ممکنه منو توی دردسرم بندازی.
- ببین، برای من مهم نیست شما میخواستین چیکار بکنین، مطمئن باش خبرچینی هم نمیکنم چون زندگیم بیشتر از اینا برام ارزش داره. پس تلفنمرو بده بعدشم دیگه مجبور نیستیم ریخت همو ببینیم.
- ولی من از ریخت تو خوشم میاد. از دیدنشم ناراحت نمیشم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب امپراتوری هوس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | امپراتوری هوس |
| موضوع | رمان، داستان خارجی |