معرفی و دانلود کتاب من لوسی بارتون هستم pdf + خلاصه رایگان

نوع کتاببدون نظر
انتشارات:
انتشارات سولار

معرفی کتاب من لوسی بارتون هستم

کتاب من لوسی بارتون هستم نوشته الیزابت استروت، با ترجمه سارا اقبالی است و انتشارات سولار آن را منتشر کرده است. این رمان از دل بستری در یک بیمارستان آغاز می‌شود؛ جایی که لوسی، میان تب و تنهایی، با حضور ناگهانی مادرش روبه‌رو می‌شود و گفت‌وگوهای این دو زن آرام‌آرام لایه‌های پنهان گذشته را کنار می‌زند. آنچه در این کتاب برجسته می‌شود فقط روایت بیماری یا خاطره نیست، بلکه پیوند پیچیده‌ی خانواده، فقر، فاصله و نیاز به دیده‌شدن است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب من لوسی بارتون هستم

کتاب من لوسی بارتون هستم از شناخته‌شده‌ترین رمان‌های الیزابت استروت است؛ روایتی که از یک موقعیت محدود و بسته آغاز می‌شود اما خیلی زود به گذشته، حافظه، روابط خانوادگی و زخم‌هایی می‌رسد که سال‌ها در آدم می‌مانند. مرکز ماجرا لوسی است؛ زنی که در بیمارستان بستری شده و پس از سال‌ها دوری، مادرش کنار تخت او می‌آید. گفت‌وگوهای میان این دو نفر ساده به نظر می‌رسد، اما زیر همین حرف‌های روزمره، سکوت‌های قدیمی، رنج‌های فروخورده و فاصله‌ای عاطفی دیده می‌شود که به‌سادگی از بین نمی‌رود.
کتاب من لوسی بارتون هستم بیش از آنکه بر حادثه تکیه کند، بر یادآوری و حس‌وحال استوار است. لوسی در خلال حرف‌زدن با مادرش، به کودکی فقیرانه‌اش، خانه‌ای دورافتاده، تحقیرهای مدرسه، خشونت در خانواده، میل به فرار از گذشته و رسیدن به زندگی تازه فکر می‌کند. در کنار این‌ها، کتاب تصویری از نیویورک، زندگی زناشویی، مادری، نوشتن و تنهایی هم به دست می‌دهد. روایت به‌گونه‌ای پیش می‌رود که مرز میان آنچه گفته می‌شود و آنچه ناگفته می‌ماند، اهمیت زیادی پیدا می‌کند.
کتاب من لوسی بارتون هستم فضایی آرام اما ناآرام دارد؛ جمله‌ها اغلب کوتاه‌اند و خاطره‌ها به‌تدریج کنار هم می‌نشینند. استروت از دل جزئیات کوچک، مثل نگاه از پنجره‌ی بیمارستان، حرف‌های پراکنده درباره آدم‌های یک شهر یا یاد یک خانه‌ی سرد، تصویری بزرگ‌تر از زندگی لوسی می‌سازد. نتیجه، رمانی است درباره‌ی این پرسش که آدم تا چه اندازه می‌تواند از گذشته‌اش فاصله بگیرد و آیا نزدیکی دوباره با خانواده، چیزی را ترمیم می‌کند یا فقط شکل زخم را روشن‌تر نشان می‌دهد.

خلاصه داستان من لوسی بارتون هستم

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!
لوسی بارتون پس از یک جراحی ساده، به‌دلیل عارضه‌ای نامشخص مدت زیادی در بیمارستان می‌ماند. در اوج ضعف و نگرانی، مادرش که سال‌ها از او دور بوده ناگهان به دیدنش می‌آید و چند شب کنار تختش می‌ماند. گفت‌وگوهای آن‌ها از حرف‌های معمولی شروع می‌شود؛ از آدم‌های شهر، آشنایان قدیمی و خاطره‌های پراکنده. اما همین حرف‌ها کم‌کم گذشته‌ی لوسی را آشکار می‌کند: کودکی در فقر، احساس طردشدگی، خشونت خانوادگی، تنهایی و تلاشی مداوم برای ساختن زندگی‌ای متفاوت. رمان در همین رفت‌وآمد میان اکنون و گذشته، نشان می‌دهد که رابطه‌ی مادر و دختر چطور هم پناه است و هم منبع درد.

چرا باید کتاب من لوسی بارتون هستم را بخوانیم؟

دلایل خواندن من لوسی بارتون هستم را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب رابطه‌ی مادر و دختر را در وضعیتی پرتنش و صمیمی، بدون ساده‌سازی نشان می‌دهد.
  • خواننده با لایه‌های پنهان فقر، شرم، تنهایی و اثر ماندگار کودکی بر زندگی بزرگسالی روبه‌رو می‌شود.
  • رمان نشان می‌دهد گفت‌وگوهای ظاهراً معمولی چطور می‌توانند گذشته‌ای سنگین را آشکار کنند.
  • این اثر برای کسانی مناسب است که به روایت‌های شخصیت‌محور و درون‌نگر علاقه دارند.
  • کتاب به مسئله‌ی فاصله‌گرفتن از خانواده و درعین‌حال رها نشدن از گذشته می‌پردازد.

خواندن من لوسی بارتون هستم به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• علاقه‌مندان به رمان‌های شخصیت‌محور که بر خاطره، رابطه و زندگی درونی تمرکز دارند.
  • خوانندگانی که به داستان‌های خانوادگی با محور مادر، دختر و فاصله‌های عاطفی علاقه دارند.
  • کسانی که می‌خواهند بازتاب فقر، شرم و تنهایی را در مسیر بزرگ‌شدن یک شخصیت دنبال کنند.
  • مخاطبانی که از روایت‌های آرام، تأمل‌برانگیز و مبتنی بر جزئیات روزمره لذت می‌برند.
  • خوانندگانی که دوست دارند با شخصیتی همراه شوند که میان گذشته‌ی سخت و زندگی تازه دست‌وپنجه نرم می‌کند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب من لوسی بارتون هستم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمن لوسی بارتون هستم
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۸/۱۲/۰۱
فرمت کتابPDF
مجموعه و فروسترمان جهان انتشارات سولار
برچسبفارسی، ادبیات ایالات متحده آمریکا

نظری برای کتاب ثبت نشده است.