کتاب اختلالات یادگیری غلامعلی افروز + دانلود نمونه رایگان

تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

تصویر جلد کتاب اختلالات یادگیری

کتاب اختلالات یادگیری

معرفی کتاب اختلالات یادگیری

«اختلالات یادگیری» نوشته دکتر غلامعلی افروز (-۱۳۲۹)، چکیده‌ای است از یافته‌های حاضر علمی و تجارب ارزشمند حرفه‌ای در قلمرو روان‌شناسی، آموزش و توان‌بخشی کودکان با اختلالات خاص یادگیری. امید است مطالعه این اثر بتواند برای همه دانشجویان عزیز، کارشناسان و پژوهشگران رشته‌های روان‌شناسی و مشاوره اولیاء و مربیان و همه علاقمندان حوزه روان‌شناسی و توان‌بخشی کودکان مستعدی که در یادگیری برخی از دروس با مشکل مواجه هستند مفید و مؤثر واقع گردد. کتاب هشت فصل دارد : فصل اول: دیدگاههای متفاوت در تبیین اختلالات یادگیری فصل دوم: اختلالات یادگیری در بستر پردازشگری اطلاعات فصل سوم: ویژگیهای کودکان و نوجوانان با نشانگان اختلال در یادگیری فصل چهارم: ضرورت آشنایی با ویژگیهای حسی ـ شناختی دانش‌آموزان در کلاسهای عادی فصل پنجم: برنامه‌های ویژه آموزشی برای دانش‌آموزان ناتوان در یادگیری فصل ششم: یادگیری تعاونی یا مشارکت گروهی در یادگیری فصل هفتم: اولیاء و مربیان و توجه به فرآیند یادگیری فصل هشتم: تقویت اعتماد به نفس در کودکان و پیشرفت تحصیلی

ستایش
۱۳۹۹/۰۱/۰۹

ممنون از زحمات شما.

محمد۱۲۳۶۴9
۱۴۰۱/۰۸/۲۸

من به عنوان یک پژوهش گر به استاد افروز بابت همچین نوشته ای تبریک عرض میکنم متن بسیار مفید و عالی با کمترین نقص ممکن

بریده‌هایی از کتاب

عاطفی و یا محرومیت محیطی نمی‌باشد. این عامل یا مشخصه خاص در واقع روشنترین معیار برای تشخیص ناتوانایی خاص یادگیری و متمایز نمودن آن از سایر معلولیتهای ذهنی و عاطفی، نظیر عقب ماندگی ذهنی و اختلالات عاطفی است. اگر چه بعضاً ممکن است برخی از کودکان استثنایی از نظر رفتاری مشابه دانش‌آموزان موس
اصول توان‌بخشی
علی‌اصغر کاکوجویباری
مقدمات راهنمایی و مشاوره
م‍ن‍وچ‍ه‍ر وک‍ی‍ل‍ی‍ان‌
روانشناسی شناختی (رشته روانشناسی)
حسین زارع
اندازه گیری و سنجش در علوم تربیتی
علی‌اکبر سیف
روان‌شناسی کودکان استثنایی (رشته روانشناسی)
سید رضا میرمهدی
روانشناسی رشد؛ نوجوانی، بزرگسالی (جوانی، میانسالی، پیری)
حسن احدی
مقدمات روان‌پزشکی