معرفی و دانلود کتاب فرهنگ ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات فارسی و انگلیسی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب فرهنگ ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات فارسی و انگلیسیsubscriptionAvailable

کتاب فرهنگ ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات فارسی و انگلیسی

۴.۵ امتیاز(از ۱۲ رأی)
انتشارات:
نشر کتابدار

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب فرهنگ ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات فارسی و انگلیسی

در این فرهنگ، ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات فارسی و انگلیسی به چندین گروه‌ موضوعی کلی تقسیم شدند و سپس بر اساس الفبای موضوعی مدخل‌های فارسی مرتب شدند. در زیر هر موضوع کلی، ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات مرتبط با آن‌ها ذکر شده است؛ در ادامه‌ی هر ضرب‌المثل یا اصطلاح فارسی ابتدا معانی یا ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات معادل فارسی آن آمده است و سپس، ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات انگلیسی آن‌ها (مدخل‌های انگلیسی، علاوه بر معنای انگلیسی و ضرب‌المثل‌های معادل، حاوی مثال‌های متعددی است که کاربرد آن را روشن‌تر می‌کند). بازیابی مدخل‌ها از طریق فهرست مطالب موضوعی ابتدای کتاب، و نیز تورق موضوعی تسهیل شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فرهنگ ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات فارسی و انگلیسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابفرهنگ ضرب‌المثل‌ها و اصطلاحات فارسی و انگلیسی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۱۲/۱۶
فرمت کتابPDF

miladrezaee
۱۴۰۲/۰۸/۲۴

واقعا میشه گفت بهترین کتاب در حوزه ترجمه ضرب المثل ها و اصطلاحات فارسی و واقعا ارزش خرید داره از اساتیدی که در تهیه این کتاب نقش داشتند بسیار سپاسگزارم

۱۳۹۹/۰۴/۰۲

کتاب فوق العاده ای برای تمام علاقه مندان به اصطلاحات زبان انگلیسی و معادل دقیق آن ها به فارسی است و نظیر همچین کتابی تا به حال ندیده ام با این که کتاب نزدیک به ۴۵۰ صفحه است اما هنوزم...بیشتر

khaled rahimi

خیلی خوب بود توصیه میکنم بخونید👌

فاطمه سلیمی
۱۴۰۱/۰۷/۲۶

استاد باسوادمون🌸🌸دکتر ناصری عزیز

اشعار ناب (جلد اول)تصویر جلد کتاب اشعار ناب (جلد اول)
رضا رضائی
افسانه های کهن؛ جلد اولتصویر جلد کتاب افسانه های کهن؛ جلد اول
ناهید عبقری
عشق به روایت حافظتصویر جلد کتاب عشق به روایت حافظ
خواجه حافظ شیرازی
روشنایی و نورپردازی در معماریتصویر جلد کتاب روشنایی و نورپردازی در معماری
ساناز مطلایی
طراحی نمای بیرونی برای منازل، مراکز تجاری، اداری و ویلاهاتصویر جلد کتاب طراحی نمای بیرونی برای منازل، مراکز تجاری، اداری و ویلاها
فریبرز علی اصغری
نقاشی در ایرانتصویر جلد کتاب نقاشی در ایران
سیّد محمدامید روشناس
حکمت‌نامه‌ی پارسیانتصویر جلد کتاب حکمت‌نامه‌ی پارسیان
علیرضا سبحانی‌نسب
فرهنگ بازتاب امثال قرآن بر امثال منظوم فارسیتصویر جلد کتاب فرهنگ بازتاب امثال قرآن بر امثال منظوم فارسی
علی رفیعی جیردهی
مدیریت نگهداری و ترمیم روسازی راهتصویر جلد کتاب مدیریت نگهداری و ترمیم روسازی راه
شاهین شعبانی
هفت گوی بلورینتصویر جلد کتاب هفت گوی بلورین
هرژه
آنچه خواهیم ساختتصویر جلد کتاب آنچه خواهیم ساخت
الیور جفرز
تاریخ ادبیات جهان از کهن‌ترین زمان تا امروزتصویر جلد کتاب تاریخ ادبیات جهان از کهن‌ترین زمان تا امروز
مسعود گلزاری
داستان های کوتاه و آموزنده (جلد اول)تصویر جلد کتاب داستان های کوتاه و آموزنده (جلد اول)
عطیه بهشتی
از نمادشناسی تا طراحی لوگو (جلد دوم)تصویر جلد کتاب از نمادشناسی تا طراحی لوگو (جلد دوم)
پدرام حکیم زاده
بایسته ها و دانستنی های حقوقی برای پزشکان و کادر درمان (جلد اول)تصویر جلد کتاب بایسته ها و دانستنی های حقوقی برای پزشکان و کادر درمان (جلد اول)
هدایت اله ذوالقدر
ذهن حواس جمعتصویر جلد کتاب ذهن حواس جمع
نیر ایال
دروس دستور زبان فارسی به زبان سادهتصویر جلد کتاب دروس دستور زبان فارسی به زبان ساده
سیدمسعود طاهری