با کد تخفیف Salam اولین کتابتان را با ۵۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کنید.

۳٫۷ از ۱۱ نظر
برای خرید و دانلود کتاب شیوههای تقویت حافظه نوشته محسن عزیزی و خواندن و شنیدن هزاران کتاب الکترونیکی و صوتی دیگر، اپلیکیشن طاقچه را رایگان نصب کنید.
دیگران دریافت کردهاند
معرفی کتاب شیوههای تقویت حافظه
داشتن حافظهای خوب حقیقتا برای هر فردی مهم است. یادآوری چهره، نام، واقعیت، اطلاعات، تاریخ، رویداد، شرایط و دیگر چیزها در زندگی روزمره، معیاری است برای اندازهگیری قابلیت شما در کسب موفقیت. بسیاری از مردم بر این عقیده هستند که حافظهشان با پیر شدن ضعیفتر میشود. این باور فقط برای افرادی مصداق دارد که از حافظه خود به شیوه مناسبی استفاده نمیکنند.
در کتاب «شیوههای تقویت حافظه» نوشته جیم دین با این بخش ارزشمند از وجود خود و راههای تقویت و مراقبت از آن بیشتر آشنا شوید.
سایر کتابهای نشر کتابدار
قیمت نسخه چاپی۵,۰۰۰تومان
نوع فایلEPUB
تاریخ انتشار۱۳۹۴/۰۱/۰۲
شابک۹۷۸-۶۰۰-۲۴۱-۱۱۱-۲
مشاهده همه نظرات (۶)سلام جالبه بدونین نویسنده ی این کتاب خودش از شاگردان تونی بوزان هست و به قدری حافظه ی ضعیفی داشته که از اخربن شغلش که گارسون رستوران بود اخراجش کردن چون سفارشا رو یادش نمیموند بعد ها تونی باهاش کار
کتاب متوسطی هست برای استفاده از تکنیکهایی که گفته باید وقت بذارید و فارسیشون کنید گوش کردن صوت تقویت حافظه استاد نصرت قبل از مطالعهی هر کتاب تقویت حافظه ضروریه چون تقریبا همه از یک پایه و روش استفاده میکنن که توی اون
کتاب خوبیه اما کتاب آقای تونی بازان بهتره .باید اصول رو به گونه ای تمرین کنید که مثل رانندگی ناخوداگاه شود
بد نبود خیلی مطلب بدرد بخوری هم نداشت
خیلی ساده و قابل فهم توضیح داده کتاب بصورت عملی بهتون راهکارا رو میگه
این کتاب نکته هارو اورده ولی به زیبایی و داستان گونه که بر مخاطب اثری بذاره نیاورده بجای این کتاب، بنظرم کتاب قدم زدن روی ماه با اینشتین رو توصیه به خوندن میکنم.