معرفی و دانلود کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا pdf + خلاصه رایگان

کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا

قصه‌های آقای پاندا؛ جلد اول

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا

کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا نوشته استیو آنتونی و ترجمه حسین فتاحی است. انتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر) آن را منتشر کرده است. این اثر کوتاه و تصویری، موقعیتی ساده را به موضوعی مهم در آداب اجتماعی تبدیل می‌کند: فرق میان درخواست‌کردن، زیاده‌خواهی و قدردانی. ماجرا با پیشنهاد چند دونات از سوی آقای پاندا پیش می‌رود و واکنش هر شخصیت، معنای خواهش‌کردن و تشکر را به‌شکل روشن نشان می‌دهد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا

کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا از استیو آنتونی، داستانی کوتاه و تصویری است که بر یکی از پایه‌ای‌ترین رفتارهای اجتماعی یعنی مؤدبانه درخواست‌کردن تمرکز دارد. ماجرا بسیار ساده شروع می‌شود: آقای پاندا از شخصیت‌های مختلف می‌پرسد آیا دونات می‌خواهند یا نه. اما پاسخ‌ها فقط جواب به یک پیشنهاد نیستند؛ هر پاسخ، نوعی برخورد با خواستن، انتخاب‌کردن و حرف‌زدن با دیگران را نشان می‌دهد. همین سادگی باعث شده است که مفهوم اصلی بدون توضیح مستقیم و طولانی، در دل موقعیت‌ها دیده شود.
کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا بیشتر از آنکه بر حادثه تکیه کند، بر تکرار هدفمند و تفاوت واکنش‌ها پیش می‌رود. بعضی شخصیت‌ها با لحن طلبکارانه چیزی می‌خواهند، بعضی زیاده‌روی می‌کنند و بعضی فقط خواسته‌ی خود را بیان می‌کنند بی‌آنکه نشانی از احترام یا قدردانی در حرفشان باشد. در مقابل، یک پاسخ کوتاه و مؤدبانه مسیر ماجرا را عوض می‌کند. این تقابل، مفهوم ادب را به‌صورت ملموس نشان می‌دهد و آن را از سطح یک توصیه‌ی کلی بیرون می‌آورد.
کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا در گروه آثاری قرار می‌گیرد که برای کودکان، مهارت‌های رفتاری را از راه موقعیت‌های روزمره مطرح می‌کنند. حضور دونات‌های رنگی، گفت‌وگوهای کوتاه و شخصیت‌های حیوانی، فضای اثر را زنده و قابل‌پیگیری کرده است. درعین‌حال، متن به‌گونه‌ای پیش می‌رود که بزرگ‌ترها هم بتوانند از آن برای گفت‌وگو درمورد احترام، تشکر و حد خواستن استفاده کنند. این کتاب نشان می‌دهد که گاهی یک کلمه‌ی ساده مثل لطفاً یا تشکر، نتیجه‌ی یک درخواست را کاملاً تغییر می‌دهد.

چرا باید کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا را بخوانیم؟

دلایل خواندن کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا را می‌توان این‌طور خلاصه کرد:

• این کتاب مفهوم ادب و قدردانی را در یک موقعیت خیلی ساده و قابل‌فهم نشان می‌دهد.
  • کودک از خلال پاسخ‌های متفاوت شخصیت‌ها، فرق میان درخواست مؤدبانه و خواستنِ بی‌ملاحظه را می‌بیند.
  • متن کوتاه و تصویری آن برای گفت‌وگو درباره‌ی آداب اجتماعی در خانه و کلاس مناسب است.
  • تکرار جمله‌ها و تغییر واکنش‌ها، پیام اصلی را بدون توضیح طولانی منتقل می‌کند.
  • کتاب بر یک رفتار مشخص تمرکز دارد و از پراکنده‌شدن میان چند موضوع مختلف پرهیز می‌کند.

خواندن کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا به این گروه‌ها پیشنهاد می‌شود:

• کودکانی که در حال آشناشدن با آداب درخواست‌کردن و تشکر هستند.
  • والدینی که می‌خواهند درباره‌ی احترام در گفت‌وگوهای روزمره با کودک صحبت کنند.
  • مربیان و آموزگارانی که به‌دنبال متنی کوتاه برای طرح موضوع مهارت‌های اجتماعی هستند.
  • علاقه‌مندان به داستان‌های تصویری که یک مفهوم رفتاری را از راه موقعیت‌های ساده بیان می‌کنند.

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۹ تیر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب خواهش می‌کنم آقای پاندا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابخواهش می‌کنم آقای پاندا
عنوان دیگرقصه‌های آقای پاندا؛ جلد اول
عنوان در زبان مبدأPlease, Mr. Panda
موضوعداستان کودک و نوجوانان
نویسندهاستیو آنتونی
مترجمحسین فتاحی
انتشاراتانتشارات کتاب‌های قاصدک (واحد کودک و نوجوان انتشارات ذکر)
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۶/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.