کتاب صد داستان اخلاقی؛ جلد سوم
معرفی کتاب صد داستان اخلاقی؛ جلد سوم
این کتاب نوشته اکرمالله سید از کشور پاکستان است، که به جمعآوری و نقل داستانهایی پرداخته که نهتنها آموزههای اخلاقی، بلکه جنبههای روانشناسی آنها نیز باید مورد توجه قرار گیرد، و ما با ارائهی متن انگلیسی به همراه ترجمهی آن، ویژگی و جنبهی آموزشی را نیز بر آن افزودهایم. انتظار داریم خوانندگان گرامی در مطالعهی این مجموعه موارد زیر را مدنظر داشته باشند:
۱- با توجه به اینکه داستانهای اخلاقی میتواند شخصیت اخلاقی و اجتماعی خوانندگان را ارتقا دهد؛ امیدواریم که خوانندگان این مجموعه در هر سن و سالی که هستند نه تنها از نتایج اخلاقی و روانشناسی داستانها بهرهمند شوند و آن را در زندگی خود بهکار برند؛ بلکه در نقل آنها برای دوستان خود به هر طریق بهره گیرند.
۲- خواندن داستانهای کوتاه انگلیسی این کتاب و توجه به ترجمهی فارسی آن میتواند شما را به سطح جدید و مؤثری از یادگیری زبان انگلیسی برساند، خواندن مداوم داستان انگلیسی باعث میشود که سریعتر از هر راهی به یادگیری زبان انگلیسی دست یابید.
۳- انتخاب داستانهای کوتاه انگلیسی و ترجمهی آن در این کتاب؛ باعث میشود که خواننده بتواند در کوتاهترین زمان ممکن یک داستان را تمام کند و به نتیجهی آن دست یابد و نیز موفقیت خواندن و درک یک داستان و یا متن انگلیسی را در خود احساس کند و این ویژگی میتواند او را به پیشرفت در این راهی که در پیش گرفته است کمک کند و به خواندن و تجربهی داستانها و متون بلند انگلیسی تشویق و ترغیب نماید.
۴- بعد از هر داستان انگلیسی، بعضی از واژگان انگلیسی ترجمه شده است، شاید معنی فرهنگنامهای واژگان با معنی کلمه در متن ترجمه شده متفاوت باشد و این میتواند دایرهی معنایی لغات شما را افزایش دهد و راهکارهای متفاوتی را در ترجمهی متون پیش روی شما بگذارد.
صد داستان اخلاقی؛ جلد چهارم
اکرمالله سید
صد داستان اخلاقی؛ جلد دومجواد ثابتنژاد
تأثیر قرآن در پیدایش علوم ادبیعبداللّه موحدی محب
روضة الواعظین (جلد دوم)محمدبن الفتال نیشابوری
راهنمای جامع مربیگری بسکتبال (سطح اول)فدراسیون جهانی بسکتبال (فیبا)
مهارتهای سادهسازی برای مدیران و رهبرانپراکش رامن
صد داستان اخلاقی؛ جلد اولجواد ثابتنژاد