معرفی و دانلود کتاب ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیانsubscriptionAvailable

کتاب ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان

۳.۷ امتیاز(از ۱۱ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان

«ایران باستان: از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان» نوشته ولادیمیر پی لوکونین با ترجمه مسعود گلزاری و مهردخت وزیرپور کشمیری است. کتاب حاضر از "مجموعه کتابهای باستان شناسی جهانی" است که از ایران باستان سخن می گوید. هدف آن نشان دادن جنبه های گوناگون رشتۀ گستردة باستان شناسی است، تا موقعیت کنونی پژوهش از راه بررسی موردی به دشواریها، روشها، و موفقیتهای به دست آمده از این دانشِ تا حدی نوین که در شرایط و زمینه های بسیار متفاوتی در پهنۀ جهان پیش می رود، روشن گردد. مولف آن، جین لوئیز هیوت، ایران شناس بزرگ است. جذابیت کتاب در این است که با رویکردی پژ.وهشی داشته ها و ناداشته ها را برجسته کرده است. به همین دلیل با رویکردی متفاوت روبرو هستید و به جای خواندن یک کتاب بازاری و اغلب سودار (که متاسفانه بسیار است) با یک منبع موثق و مستند مواجهید. در عین حال، تصویرهای رنگی و منحصر به فرد زیادی دارد که حتا تورق آن نیز جذاب است. یکی از مترجمان، دکتر مسعود گلزاری، خود ایران شناس، باستان شناس و از اعضای هیات علمی دانشگاه تهران است. خانم دکتر وزیرپور نیز محقق، مدرس و متخصص حوزه کتاب و کتابداری و در عین حال مسلط بر زبان است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابایران باستان؛ از اشکانیان تا فروپاشی ساسانیان
موضوعتاریخ ایران پیش از اسلام
نویسندهولادیمیر گ. لوکونین
مترجممسعود گلزاری، مهردخت وزیرپور کشمیری
انتشاراتنشر کتابدار
فرمت کتابPDF

سیّد جواد
۱۳۹۷/۰۴/۱۷

پیام دوم: تشکر از پشتیبانی طاقچه که در اسرع وقت حجم رو کم کردند ولی این دفعه ، مانند دفعات گذشته ، با نوتیفیکیشن خبر ندادند بهم !!!! ********************** پیام اول: این کتاب با فرمت Pdf و‌ حجم ۱۸۹ مگابایت !!!!!! قرار گرفته که عملا...بیشتر

۱۳۹۷/۱۲/۱۲

عالیه

آرین
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۵/۰۲/۱۱

وقتی تو کتاب تصاویر هنر ایرانی میبینم میفهمم که من چقدر احمق هستم و چطور این هنر ارزشمند ایرانی را درک نکرده ام چه فلسفه و چه نکتهو هدفی پشت ان هست

ساسانیان و طبقات اجتماعی
پریسا گنجی
پارت ها و روزگارشان
وستا سرخوش کورتیس
کوروش، داریوش و امپراطوری هخامنشیان (تاریخ تمدن ایران: جلد چهارم)
کاوه فرخ
تاریخ تمدن ایران؛ امپراطوری ساسانیان
کاوه فرخ
سرگذشت فتحعلی شاه
ناصر افشارفر
ایران بعد از اسلام (چکیده جلد دوم از تاریخ کامل ایران)
عباس اقبال‌ آشتیانی
امپراطوری پارس باستان: فرهنگ، تمدن و جامعه در امپراطوری پارس (تاریخ تمدن ایران: جلد سوم)
ایران نعمتی
حاکمیت شاه سلطان حسین از منظر ابوطالب میرفندرسکی
مسلم سلیمانی‌یان
کرونولوژی در تاریخ ایران باستان (ایلام، ماد، هخامنشی، ساسانی)
مهرداد نوری مجیری
دانستنی ‌های تاریخ ایران و جهان ۲
حسنعلی مرادی
تاریخ سلاطین کرت
عبدالله بن لطف الله حافظ ابرو
ایلام میانه (کنکاشی بر نشانه‌های شکوفایی و علل گمنامی تمدنی پیشرفته)
محمدنقی گرمه ای
امپراتوری های بیزانس و ساسانی