کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان)
معرفی کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان)
کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) نوشته ریک ریردان و ترجمه وحید جعفری منصوریان است. این رمان ماجرای مگنوس را در آستانهی سفری دریایی دنبال میکند؛ سفری که با آموزشهای سخت، شوخیهای تند، شمشیری پرحرف و تهدید لوکی گره خورده است. داستان همزمان حالوهوای ماجراجویانه، طنز و اضطراب نزدیکشدن به نبردی بزرگ را کنار هم میگذارد. این کتاب را انتشارات بهنام منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان)
کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) نوشته ریک ریردان ادامهی ماجرایی است که این بار بیش از همیشه به دریا، سفر و رویارویی با خطری فراگیر گره میخورد. مگنوس باید پیش از آنکه کشتی مرگ لوکی به حرکت درآید، راهی سفری شود که نهفقط به مهارت جنگی بلکه به تصمیمگیری، اعتماد و شناخت نشانهها نیاز دارد. حضور شخصیتهایی مثل الکس فیرو، سمیرا، هارتستون و بلیتزن در پسزمینهی این مأموریت، جهان داستان را گستردهتر میکند و در همان حال دیدار با پرسی جکسون و آنابت، پیوند میان اسطورههای نورث و یونانی را پررنگتر نشان میدهد.
کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) فقط بر نبردهای بیرونی تکیه ندارد. بخش مهمی از کشش آن از تردیدهای مگنوس میآید؛ از اینکه آیا برای این سفر آماده است، آیا میتواند از پس مسئولیتی که بر دوشش افتاده بربیاید و آیا نشانههایی که از گذشته بهجا ماندهاند، راه نجاتاند یا دام. متن از همان فصلهای آغازین میان تمرینهای دریایی، گفتوگوهای شوخوشنگ، یادآوری مرگ و جاودانگی اینهریارها و جستوجو در خانهی راندالف رفتوآمد میکند. همین جابهجایی باعث میشود فضای داستان همزمان پرتحرک و پرتعلیق بماند.
کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) از نظر حالوهوا ترکیبی از ماجراجویی فانتزی و طنزی است که حتی در موقعیتهای خطرناک هم خاموش نمیشود. شمشیر جک با حرفزدنهای پیشبینیناپذیرش، الکس با طعنهها و تغییرشکلهایش و خود مگنوس با روایت کنایهآمیزش، لحن داستان را از سنگینی مطلق دور نگه میدارند. در کنار این شوخیها، موضوعهایی مثل خانواده، سوگ، میراث، وفاداری و ترس از شکست هم حضور پررنگی دارند. نتیجه، داستانی است که هم بر حرکت و حادثه استوار است و هم بر رابطهی شخصیتها و فشار انتخابهایی که باید خیلی زود انجام شوند.
خلاصه کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
مگنوس در آستانهی سفری خطرناک قرار دارد و پیش از حرکت، زیر نظر پرسی جکسون مهارتهای لازم برای بقا در دریا را تمرین میکند. او و همراهانش باید پیش از آغاز فاجعهای بزرگ، کشتی مرگ لوکی را پیدا کنند و جلوی حرکت آن را بگیرند. در همین میان، سر زدن به خانهی راندالف مسیر تازهای پیش پای مگنوس میگذارد. حضور گرگهای مرموز، تلههای جادویی و دفترچهای پنهان، نشان میدهد که گذشتهی راندالف هنوز تمام نشده است. مگنوس کمکم درمییابد که برای این مأموریت فقط زور بازو کافی نیست و باید از سرنخهای پراکنده، همراهی دوستان و قضاوت خودش کمک بگیرد.
چرا باید کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- داستان، ماجرای یک سفر دریایی پرخطر را با اسطورههای نورث و حضور چهرههای آشنا از جهان پرسی جکسون کنار هم میآورد.
- روایت مگنوس، موقعیتهای پرتنش را با شوخی و کنایه همراه میکند و از یکنواختشدن فضای داستان جلوگیری میکند.
- کتاب فقط بر نبرد تکیه ندارد و موضوعهایی مثل میراث خانوادگی، اعتماد به همراهان و ترس از شکست را هم پیش میکشد.
- رابطهی مگنوس با الکس، آنابت، پرسی و جک بخش مهمی از جذابیت داستان را میسازد و به ماجرا بُعد شخصیتی میدهد.
- سرنخهای مربوط به راندالف و لوکی، تعلیق داستان را از همان فصلهای آغازین بالا نگه میدارند.
خواندن کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای فانتزی ماجراجویانه که با اسطورهها و سفرهای پرخطر پیش میروند.
- خوانندگانی که از داستانهای شخصیتمحور با گروهی از همراهان متفاوت و پرتنش لذت میبرند.
- کسانی که پیوند میان جهان مگنوس چیس و شخصیتهای آشنای مجموعههای دیگر ریک ریردان برایشان جذاب است.
- مخاطبانی که در کنار حادثه و نبرد، به موضوعهایی مثل خانواده، سوگ، وفاداری و انتخابهای دشوار هم علاقه دارند.
- خوانندگانی که از لحن شوخ و موقعیتهای غیرمنتظره در دل ماجراهای پرخطر استقبال میکنند.
بخشی از کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان)
«پرسی گفت: «ببین مگنوس، تو قراره به سمت یک قلمرو خطرناک در دریاها به پیش بری. یک مشت هیولا و خدایان و موجودات دیگهای که سعی خواهند کرد تو رو از پا در بیارن. فهمیدی؟»
گفتم: «آره. فکر کنم متوجه شدم.»
البته منظور واقعی من از پاسخی که دادم این بود: لازم نیست این چیزها رو به من یاد بدی. لطفا منو به حال خودم بزار.
پرسی ادامه داد: «بعضی وقتها لازمه از ارتفاعی به همین بلندی از قایق شیرجه بزنی. باید بدونی چطور برای زنده موندن از ضربات پی در پی، اجتناب از غرق شدن و بازگشت به سطح آب تقلا کنی و آماده نبرد بشی. این کار کمی سخته مخصوصا این که توی آب سرد هم باشه.»
میدانستم که حق با او بود. از حرفهایی که دختر خالهام آنابت زده بود، مشخص بود که پرسی ماجراهای خطرناکی را در مقایسه با من پشت سر گذارده بود. به همان اندازه که برای آمدنش از نیویورک و کمک و یادآوریاش در مورد نکاتی پیرامون مقابله با خطرات، قدردان و سپاسگزار بودم، ولی حقیقت امر آن بود که دیگر از شکست پیاپی کلافه میشدم.
پرسی گفت: «بسیار خب. حالا خوب منو نگاه کن.»
او درست همانند عقاب از بالای دکل به سمت بندر شیرجه زد. در آخرین لحظه، صاف شد و در حالیکه پاشنههایش به پایین بود به آب برخورد کرده و ناپدید شد. لحظاتی بعد او به سطح آب آمده و کف دستانش را به نشانه اینکه بگوید: «دیدی چقدر آسون بود؟» بالا گرفت.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | مگنوس چیس و خدایان آسگارد (کتاب سوم، کشتی مردگان) |
| عنوان در زبان مبدأ | Magnus Chase and the Ship of the Dead |