معرفی و دانلود کتاب ایگو دشمن من است pdf + خلاصه رایگان

کتاب ایگو دشمن من است

مبارزه برای تسلط بر بزرگترین حریف خود

نوع کتاببدون نظر

معرفی کتاب ایگو دشمن من است

کتاب ایگو دشمن من است (Ego Is the Enemy) نوشته رایان هالیدی، به نقش نفس و خودبزرگ‌بینی در موفقیت و شکست انسان‌ها می‌پردازد و با استفاده از تجربه‌های شخصی نویسنده و روایت زندگی چهره‌های تاریخی و معاصر نشان می‌دهد که چگونه خودبزرگ‌بینی می‌تواند پشت نقاب جاه‌طلبی و اعتمادبه‌نفس پنهان شود و مسیر رشد را منحرف کند. ساختار کتاب بر سه مقطع مهم زندگی انسان بنا شده: زمانی که در حال آرزو و تلاش است، زمانی که به موفقیت رسیده و زمانی که با شکست روبه‌رو می‌شود. انتشارات نیک فرجام این کتاب پرفروش و موفق را با ترجمه مهرداد یوسفی منتشر کرده است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ایگو دشمن من است

کتاب ایگو دشمن من است اثری از رایان هالیدی است که بر محور مفهوم نفس یا همان خودبزرگ‌بینی مخرب شکل گرفته است. نویسنده از زندگی شخصی خود آغاز می‌کند؛ از ترک دانشگاه در نوزده‌سالگی و رسیدن سریع به موقعیت‌های شغلی و مالی چشمگیر تا فروپاشی‌های عاطفی و شغلی و مواجهه با اعتیاد به کار و خستگی عمیق. در همین مسیر است که جمله‌ی «نفس دشمن من است» برای او به نوعی قطب‌نما تبدیل می‌شود.

کتاب در سه بخش اصلی تنظیم شده: اشتیاق، موفقیت و شکست. هالیدی توضیح داده که انسان در هر دوره‌ای از زندگی معمولاً در یکی از این سه وضعیت قرار دارد و در هر سه مرحله نفس می‌تواند به دشمن اصلی تبدیل شود. او می‌گوید این کتاب درباره‌ی ایگوی فرویدی نیست بلکه درباره‌ی آن احساس اغراق‌آمیزِ اهمیت شخصی است که واقعیت را تحریف می‌کند و از اعتمادبه‌نفس سالم به تکبر و خودمحوری می‌رسد.

کتاب ایگو دشمن من است علاوه‌بر تجربه‌های شخصی نویسنده، سرگذشت و تصمیم‌های افراد مختلف را مرور کرده است؛ از ژنرال ویلیام شرمن تا کارآفرینان و سیاستمداران و هنرمندان. در کنار این نمونه‌ها، به متفکران کلاسیک و فلسفه رواقی نیز ارجاع داده شده است. رایان هالیدی نشان می‌دهد چگونه برخی با فروتنی و خودآگاهی توانسته‌اند نفس را مهار کنند و برخی دیگر با تسلیم‌شدن در برابر آن به ورطه‌ی ورشکستگی، رسوایی یا فروپاشی شخصی افتاده‌اند.

خلاصه کتاب ایگو دشمن من است

کتاب ایگو دشمن من است بر این ایده استوار است که بزرگ‌ترین مانع در مسیر رشد، موفقیت و حتی بازیابی پس از شکست نه شرایط بیرونی بلکه نفس است. نویسنده نفس را آن صدای درونی توصیف کرده که انسان را خاص‌تر از دیگران می‌بیند، واقعیت را تحریف می‌کند و به‌ جای تمرکز بر کار و یادگیری، او را به نمایش‌دادن، حرف‌زدن و خودنمایی سوق می‌دهد.

در بخش «اشتیاق» نشان داده شده که چگونه خودشیفتگی و خیال‌پردازی می‌تواند جای تلاش واقعی را بگیرد. در بخش «موفقیت» نویسنده توضیح داده که غرور پس از دستاوردها چگونه همکاری، یادگیری و تداوم پیشرفت را نابود می‌کند. در بخش «شکست» نیز به این پرداخته شده که واکنش‌های دفاعی نفس اجازه نمی‌دهد فرد مسئولیت بپذیرد و از شکست به‌ عنوان فرصتی برای بازسازی استفاده کند.

چرا باید کتاب ایگو دشمن من است را بخوانیم؟

این کتاب نشان می‌دهد بسیاری از بن‌بست‌ها و فرسودگی‌ها ریشه در تصویری دارد که انسان از خودش می‌سازد نه در کمبود استعداد یا فرصت. خواننده با مثال‌های عینی می‌بیند چگونه سکوت، تمرکز بر کار و پذیرش واقعیت می‌تواند جایگزین خودنمایی و توجیه‌گری شود و مسیر رشد پایدار را هم در اوج موفقیت و هم در زمان شکست حفظ کند.

خواندن کتاب ایگو دشمن من است را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

کتاب ایگو دشمن من است به کسانی پیشنهاد می‌شود که درگیر جاه‌طلبی شغلی هستند، با اعتیاد به کار یا فرسودگی ذهنی دست‌وپنجه نرم می‌کنند یا پس از موفقیت و شکست به‌ دنبال بازنگری در انگیزه‌ها و تصویر ذهنی خود از «من» هستند. این کتاب همچنین به علاقه‌مندان به فلسفه‌ی رواقی توصیه می‌شود.

درباره رایان هالیدی

رایان هالیدی (Ryan Holiday) (متولد ۱۹۸۷) نویسنده و بازاریاب آمریکایی و از چهره‌های معاصر در زمینه‌ی ترویج و ساده‌سازی فلسفه‌ی کاربردی، به‌ویژه مکتب رواقی‌گری است. او پیش از تمرکز کامل بر نویسندگی، به عنوان مدیر بازاریابی در شرکت‌های تجاری فعالیت داشت، اما به‌مرور با الهام از آموزه‌های فلاسفه‌ی باستان همچون مارکوس آئورلیوس و سنکا، مسیر حرفه‌ای خود را تغییر داد و به نگارش آثاری روان‌شناختی و فلسفی با هدف ارتقای سبک زندگی و مدیریت فردی روی آورد. از جمله شاخص‌ترین آثار او می‌توان به کتاب‌های «ایگو دشمن من است»، «سکون کلید است»، «انضباط فردی سرنوشت شما را تعیین می‌کند» و «روزنگار رواقی‌گری» اشاره کرد. کتاب‌های او با استقبال گسترده‌ای در سطح جهان مواجه شده و به بیش از ۴۰ زبان ترجمه شده‌اند.

جوایز و افتخارات کتاب ایگو دشمن من است

• نامزد بهترین کتاب ناداستان در جوایز گودریدز (سال ۲۰۱۶)
  • در لیست پرفروش‌ترین کتاب نشریات وال‌استریت ژورنال و یواس‌ای تودی
  • فروش بیش از یک میلیون جلد در سرتاسر دنیا

چه نسخه‌های دیگری از کتاب ایگو دشمن من است منتشر شده است؟

• کتاب ایگو دشمن شماست، ترجمه‌ی شایان تقی نژاد، نشر آموخته
  • کتاب ایگو دشمن است، ترجمه‌ی سولماز موثق، نشر یوشیتا
  • کتاب دشمنی به نام خودپرستی، ترجمه‌ی فرشید حیدرزاده، نشر ذهن آویز
  • کتاب توصیه هایی به جوانی که می خواهد به جایی برسد، ترجمه‌ی سیمین محمدی، نشر میلکان
  • کتاب ایگو دشمن من است، ترجمه‌ی سارا افراز، نشر پندار تابان
  • و...

بخشی از کتاب ایگو دشمن من است

«دمونیکوس نیز مانند بسیاری از ما فرد بلندپروازی بود و اساساً به همین دلیل بود که ایسوکراتس برایش نامه می‌نوشت، زیرا مسیر جاه‌طلبی می‌تواند پر از چاه و چاله باشد. ایسوکراتس در آغاز به مرد جوان اطلاع داد که "هیچ زینتی برازنده‌تر از فروتنی، عدالت و خویشتنداری نیست. زیرا تمام انسان‌ها بر این باورند که این فضایل، طبع هوسران جوانی را مهار می‌کنند. خویشتن‌داری را تمرین کن." وی به دمانتیکوس هشدار می‌دهد که "در خویشتنداری کوشا باش و به دنبال خشم، لذت و درد مرو و از چاپلوسان به اندازه فریبکاران بیزاری جو، چراکه اعتماد به هر دوی آن‌ها جز آسیب و زیان هیچ سودی ندارد."

از او خواست "در تعامل با کسانی که به تو نزدیک می‌شوند، عطوفت به خرج بده و هرگز مغرور نشو، زیرا حتی برده‌ها هم غرور و تکبر را تاب نمی‌آورند، در پشتکار صبور باش، اما در عمل شتاب کن" و دیگر اینکه "عدالت‌خواهی بزرگ‌ترین نعمتی است که خداوند در سرشت ما نهاده، پس همواره معرفت خود را پرورش بده، زیرا عقل سلیم در بدن انسان، همچون قطب‌نمایی بی‌نظیر است."»

معرفی این کتاب در تاریخ ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ایگو دشمن من است و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابایگو دشمن من است
مترجممهرداد یوسفی
انتشاراتانتشارات نیک فرجام
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۱/۰۱
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.