معرفی کتاب جهنم منهای من
کتاب جهنم منهای من نوشته حمیدرضا سهیلی است و به نشر آن را منتشر کرده است. این رمان از یک تماس تلفنی آغاز میشود؛ تماسی که گذشتهای پر از فرار، عشق، جدایی، خشونت تشکیلاتی و حسرت را زنده میکند. کتاب درمورد زندگی محمود و شیرین است؛ دو نفری که روزی در التهاب مبارزه به هم رسیدهاند و بعد در مسیری افتادهاند که عشق، خانواده و باورهایشان را زیر فشار تصمیمهای هولناک قرار داده است. این رمان فقط قصهی یک رابطه نیست؛ تصویر فروپاشی انسان در دل ایدئولوژی و ترس است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جهنم منهای من اثر حمیدرضا سهیلی
کتاب جهنم منهای من نوشتهی حمیدرضا سهیلی و رمانی است که بر بستر خاطره، اعتراف، تعقیب و رویارویی دوباره شکل گرفته است. رابطهی محمود و شیرین هستهی اصلی این رمان است؛ رابطهای که از یک موقعیت پرخطر در روزهای تعقیب و گریز آغاز میشود و بعد به زندگی مشترکی میرسد که زیر فشار تشکیلات، اجبار، سوءظن و فرمانبرداری از هم میپاشد. نویسنده نشان میدهد که مسئله فقط یک عشق ازدسترفته نیست؛ بلکه کشمکش میان عاطفهی انسانی و ساختاری است که میخواهد همهچیز را در خدمت خود بگیرد؛ از ازدواج و فرزند تا ایمان و هویت را.
رمان جهنم منهای من با رفتوبرگشت میان زمان حال و گذشته همراه است. یک تماس تلفنی ساده دروازهای میشود برای بازشدن لایههای مختلف زندگی دو شخصیت. زبان اثر در بسیاری از بخشها آمیخته به التهاب، حسرت و خشم است و این ویژگی باعث میشود خواننده مدام میان همدلی، ناباوری و اضطراب جابهجا شود. رمان حاضر بیش از هر چیز به این پرسش نزدیک میشود که وقتی یک انسان سالها در دل ترس، اطاعت و توجیه زندگی کرده باشد، بازگشت او به حقیقت چه بهایی دارد. این اثر به عشق، خیانت، ایمان، فرار و تلاش دردناک برای بیرونآمدن از جهنمی که آدمها خودشان در ساختنش سهم داشتهاند، پرداخته است.
خلاصه داستان جهنم منهای من
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!
محمود پس از سالها به شیرین زنگ میزند؛ زنی که روزی در جریان فرار او از دست مأموران با او آشنا شد و بعد زندگیاش را با این زن گره زد. تماس، خاطرهی سالهای پرآشوب گذشته را زنده میکند؛ از شکلگیری عشق میان آن دو تا ورودشان به تشکیلاتی که کمکم همهچیز را از آنها میگیرد. فشار برای جدایی، حذف فرزند، ازدواجهای تحمیلی و مأموریتهای خشنْ زندگی مشترک محمود و شیرین را به میدان زخم و نفرت تبدیل میکند. حالا محمود با مأموریتی خطرناک به ایران آمده و در پی دیدار دوباره میخواهد هم از گذشته حرف بزند و هم راهی برای رهایی پیدا کند، اما میان او و شیرین سالها درد و بیاعتمادی قرار گرفته است.
چرا باید کتاب جهنم منهای من را بخوانیم؟
دلایل خواندن کتاب جهنم منهای من را میتوان اینطور خلاصه کرد:
- این کتاب رابطهی عشق و ایدئولوژی را در موقعیتی پرتنش و انسانی نشان میدهد.
- خواننده با لایههایی از فشار تشکیلاتی بر زندگی خصوصی، ازدواج و فرزندآوری روبهرو میشود.
- رمان از زاویهی دید دو شخصیت پیش میرود و این جابهجایی، تصویر کاملتری از رنج و تعارض میسازد.
- بخش مهمی از کشش رمان از تقابل حافظه، عذاب وجدان و میل به جبران شکل میگیرد.
- کتاب برای درک اثرگذاری تصمیمهای سیاسی و سازمانی بر ویرانی عاطفی و خانوادگی مفید است.
- فضای رمان علاوهبر تعلیق، بر زخمهای ماندگار گذشته و دشواری بازگشت تمرکز دارد.
خواندن کتاب جهنم منهای من را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
خواندن کتاب جهنم منهای من به این گروهها پیشنهاد میشود:
- علاقهمندان به رمانهای اجتماعی و سیاسی که بر سرنوشت آدمها در موقعیتهای بحرانی تمرکز دارند.
- خوانندگانی که به رمان ایرانی با موضوع عشق، جدایی و عذاب وجدان علاقه دارند.
- کسانی که میخواهند دربارهی تأثیر تشکیلات افراطی بر زندگی خانوادگی و عاطفی بدانند.
- مخاطبانی که از روایتهای پرتنش با رفتوبرگشت میان گذشته و حال لذت میبرند.
- خوانندگانی که رمانهایی دربارهی فرار، بازگشت، اعتراف و طلب بخشش را دوست دارند.
بخشی از کتاب جهنم منهای من
«هوای غروب پر از همهمه آواز و پرواز پرندگان است، خورشید در حال پایینآمدن و شب در حال نزدیکشدن است، اما هنوز به مرز نرسیدهایم. کاکرحمان ما را با یک ماشین وانت دوکابینه و یک راننده جوان و تعدادی گوسفند که برای طبیعیجلوهدادن عبورمان در قسمت بار وانت قرار داده بود، راهی مرز کرد. فکر میکردم تا مرز راه چندانی نباشد، اما آفتاب در حال غروب بود و ما هنوز به مقصد نرسیده بودیم.
راننده، وانتش را در شکاف میان دو تپه نگه میدارد. من که در صندلی عقب نشستهام با تعجب نگاهی به عاصم که در صندلی جلو کنار راننده نشسته است میاندازم و میپرسم: «چرا نگه داشت؟» عاصم سؤالم را با لهجه کُردی از جوان میپرسد. راننده در ماشین را باز میکند و در حال پیادهشدن به زبان فارسی جواب عاصم را میدهد: «وقت نماز عصره، باید نمازم رو بخونم، میترسم قضا بشه!» عاصم سرش را از پنجره ماشین بیرون میآورد و خطاب به جوان که در حال دورشدن از ماشین است فریاد میزند: «گناهش گردن من، واسه ما یهدقیقه هم یهدقیقه است، برگرد و راه بیفت!» راننده اما بیتفاوت دور میشود.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب جهنم منهای من و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | جهنم منهای من |
| موضوع | رمان، داستان تاریخی، داستان ایرانی |