کتاب ابر جاذب
معرفی کتاب ابر جاذب
کتاب ابر جاذب نوشتهی گابریل برناستین با ترجمهی سوگل ملایی اثری است که به موضوع جذب، معنویت شخصی و رابطهی انسان با کائنات میپردازد. نویسنده در قالب تجربههای زیستهی خود توضیح داده است که چگونه تغییر نگاه درونی، نوع افکار و احساسات میتواند کیفیت زندگی را دگرگون کند و فرد را به «ابر جاذب» تبدیل کند. ساختار کتاب بر پایهی فصلهایی دربارهی قانون جذب، ایمان، شکرگزاری، رهاکردن کنترل و همسویی با جهان هستی شکل گرفته است. نشر نیک فرجام آن را منتشر کرده است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ابر جاذب
کتاب ابر جاذب سفری مرحلهبهمرحله به درون جهان فکری و معنوی گابریل برناستین است که در آن نویسنده تلاش کرده است نشان دهد هر انسان میتواند به نیرویی تبدیل شود که تجربهها، روابط و موقعیتهای تازه را به زندگی خود جذب کند. برناستین در همان مقدمه توضیح میدهد که همیشه به حضوری غیرفیزیکی و معنوی باور داشته و این ارتباط به او کمک کرده است از اعتیاد، اضطراب و باورهای محدودکننده عبور کند و زندگیاش را دوباره بسازد. در کتاب ابر جاذب ساختار اثر بر ۱۱ فصل استوار شده است؛ از فصل «کائنات همیشه اعطا میکند» و «خوب است احساس خوب داشته باشیم» تا فصلهایی مانند «نعمت بهوفور برای همه موجود است»، «کمتر کار کنید و بیشتر جذب کنید»، «شکرگزاری کنید، هر روز بیشتر از دیروز» و «ایمانی تزلزلناپذیر به جهان هستی». هر فصل یک گره ذهنی یا احساسی را هدف گرفته است؛ مثل ترس، احساس کمبود، سماجت، نیاز به کنترل، قضاوت و مقایسه. کتاب ابر جاذب علاوهبر توضیح مفاهیم، پر از تمرینهای مشخص است؛ از روش «انتخاب دوباره» در سه گام (آگاهشدن از فکر، بخشیدن آن و انتخاب اندیشهی تازه) تا مانتراهای صبحگاهی، تمرینهای شکرگزاری، کار با ترس و تمرین تسلیمکردن خواستهها به «قدرتی فراتر». نویسنده در طول متن بارها از تجربههای شخصی خود، از جمله دورهی اعتیاد و پاکشدن، اضطراب هنگام انتشار کتابهای قبلی و چالشهای شغلی و عاطفی مثال آورده است تا نشان دهد آموزههای مطرحشده فقط ایدههای ذهنی نیستند بلکه در زندگی روزمرهی او آزموده شدهاند. در کتاب ابر جاذب خواننده با مفاهیمی مانند قانون جذب، هدایتگران معنوی، نقش افکار و احساسات در خلق تجربه و اهمیت شادی و لذت در همسویی با جهان هستی روبهرو میشود.
خلاصه کتاب ابر جاذب
هستهی اصلی کتاب ابر جاذب این است که هر فکر، احساس و انرژی درونی پیامی به جهان هستی میفرستد و جهان همواره به این پیامها پاسخ میدهد. گابریل برناستین توضیح داده است که انسانها اغلب ناآگاهانه چیزهایی را جذب میکنند که نمیخواهند؛ چون بر ترس، کمبود، قضاوت و کنترل تمرکز کردهاند. او پیشنهاد میکند با تمرینهایی مثل «انتخاب دوباره»، مدیتیشن، مانتراهای صبحگاهی، شکرگزاری و تسلیمکردن خواستهها به قدرتی برتر، این الگوها تغییر داده شود. کتاب ابر جاذب نشان میدهد که احساس خوب داشتن، شادی و لذت نه امری سطحی بلکه شرط همسویی با کائنات است. نویسنده از خواننده میخواهد بهجای سماجت و زورزدن، به حالت «دریافت» وارد شود، ترس را به عشق تبدیل کند، نعمت را برای خود و دیگران ببیند و بهتدریج ایمان تزلزلناپذیری به جریان زندگی در خود بسازد.
چرا باید کتاب ابر جاذب را بخوانیم؟
کتاب ابر جاذب تصویری روشن از این ایده ارائه کرده است که کیفیت افکار و احساسات، کیفیت تجربهی زندگی را شکل میدهد. خواننده با مجموعهای از تمرینهای ساده اما منظم آشنا میشود که کمک میکنند از دور باطل ترس، کنترل و کمبود فاصله بگیرد و به سمت شادی، آرامش و احساس وفور حرکت کند. این اثر برای کسانی که میخواهند قانون جذب را در قالبی شخصیتر و تجربهمحور دنبال کنند، منبعی کاربردی است.
کتاب ابر جاذب به کسانی پیشنهاد میشود که با اضطراب، احساس کمبود، کنترلگری یا تکرار الگوهای منفی درگیر هستند و میخواهند رابطهی خود را با معنویت شخصی و قانون جذب بازتعریف کنند. همچنین به علاقهمندان خودشناسی، مدیتیشن و کار روی باورها و احساسات درونی پیشنهاد میشود که بهدنبال تغییری تدریجی در نگاه و سبک زندگی هستند. «همیشه میدانستم که حضوری غیرفیزیکی وجود دارد که از دید من فراتر است. در تمام زندگیام به آن، بهعنوان مشاوری خوب، رجوع کردم. از این نیروی نامرئی درخواست کردم که بدنم را درمان کند، به حفظ روابطم کمک کند، مرا در مسیر شغلی درستی قرار دهد و خواستههای بزرگم را محقق سازد. اسامی مختلفی برای این حضور معنوی وجود دارد. من از آن با نامهای کائنات، خدا، روح، ندای درون، عشق و غیره یاد میکنم. شاید شما آن را با نام دیگری بشناسید. شاید هم با دنیای معنویات غریبه باشید و هنوز دایرهی لغاتتان در این زمینه تکمیل نباشد. اهمیتی ندارد. مهم نیست آن را چه بنامیم اما متصل شدن به آن امری ضروری است. همین حقیقت که شما در حال حاضر مشغول خواندن این کتاب شدهاید، مدرکی است که شما میخواهید. شما آگاهانه یا بهطور ناخودآگاه به ندای مقدس درونتان گوش دادهاید؛ این صدا شما را به این سو هدایت کرده است؛ شما خواهان برقراری این ارتباط هستید. این خواستهی شما تحسینبرانگیز است. تصمیم به برقراری این اتصال، شالودهی تمام زندگی من بوده است. این انتخاب ساده برای ارتباط با منبع عشق به من کمک کرده است تا بر اعتیادم غلبه کنم، اضطرابم را کنترل کنم، بر اعتقادات نادرست چیره شوم و هدف جدیدی را برای خودم تعیین کنم. ارتباط من با منبع عشق، هم راهنمای من بوده است و هم نگهدار و شریکم در ساختن دوبارهی زندگی. من هر روزم را وقف این نیروی معنوی کردهام و به همین دلیل هم به یک ابر جاذب تبدیل شدهام.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ابر جاذب و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | ابر جاذب |
| عنوان دیگر | روشهایی برای شکوفایی رویاهای زندگیتان و دریافت وفور نعمت از هدایتگر نامرئی کائنات |
| موضوع | موفقیت و خودیاری، روانشناسی عمومی |
| نویسنده | گابریل برن استین |