دانلود و خرید کتاب قصه های خنده دار پدربزرگ ترجمه خدیجه بهشتی

انتشارات:نشر قو
امتیاز:
۳.۱از ۳۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قصه های خنده دار پدربزرگ

در بخشی از داستان «گرگی که شمردن بلد نبود» از این مجموعه می‌خوانیم: یک روز صبح که گرگ دنبال خرگوش‌ها و گاوها دویده و خسته شده بود، دوست داشت کمی هم بازی کند. آن روز با دیدن اولین گرگ که از آن نزدیکی می‌گذشت، فریاد زد: آهای گرگ خاکستری میای باهم بازی کنیم؟

گرگ خاکستری جواب داد: بله با کمال میل، من عاشق بازی‌ام. بازی قایم باشک چطوره؟ باید تا عدد ۱۰بشمری تا من قایم بشم.

گرگ با خوشحالی قبول کرد و شروع کرد به شمردن: یک، دو، سه

اما نمی‌دانست بعد از سه چه عددیه!؟ پس با صدای بلند گفت: بعد از سه چه عددیه؟ اما گرگ خاکستری که رفته بود قایم بشود، خیلی از آن جا دور شده بود و صدای او را نمی‌شنید. گرگ دوباره با صدای بلندتری پرسید: آهای بعد از سه چه عددیه؟ خرگوش که فریاد گرگ را شنیده بود، آمد که ببیند چه خبر شده است. گرگ، خرگوش را خوب می‌شناخت.....خرگوش گفت: یعنی تو نمیدونی بعد از سه چه عددیه؟ خرگوش این را گفت و زد زیر خنده و آنقدر خندید که رو زمین افتاد...

۱۳۹۵/۱۱/۱۶

عالیه

امیرعلی ایرجی
۱۳۹۹/۰۹/۱۸

داستانش خوب بود بدک نبود ولی بهتون پیشنهاد میکنم داستان مرد عنکبوتی و ددپول را بخوانید

h mohammadi

۱۴۰۰/۰۸/۲۹

عالی

خاموشی
۱۳۹۹/۰۵/۱۶

افتضاح افتضاح افتضاح افتضاح بووووووووووووووووووووووووووود این چه کتابیه به مردم میدید افتضاح بوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووود

book lover
۱۳۹۹/۰۳/۱۷